La 12 ani isi doreste sa fie doctorita cand va fi mare, la 14 ani sa isi faca buletinul, dar la 16 ani poate fi scoasa ilegala din tara pentru a fi vanduta illegal in Spania sau Italia...

La 12 ani isi doreste sa fie doctorita cand va fi mare, la 14 ani sa isi faca buletinul, dar la 16 ani poate fi scoasa ilegala din tara pentru a fi vanduta illegal in Spania sau Italia. Sau chiar sa ramana aici, sa fie traficata in Romania. Varsta fetelor exploatate sexual scade de la an la an. Sunt din ce in ce mai tinere, sunt din ce in ce mai multe. Marea majoritate a tinerelor traficate are intre 14 si 17 ani, atrage atentia Centrul Parteneriat pentru Egalitate, in cadrul unui program amplu, realizat in parteneriat cu ong-uri din Italia.

Cel mai important aspect al proiectului AnimaNova este acela ca, spre deosebire de alte programe care abordau problema prostitutiei, echipa proiectului a intrat foarte adanc, in psihologia victimei prostitutiei:

“Le-am intrebat pe cele care au trait povesti de groaza ce le-ar fi ajutat sa ajunga acolo, ce le-a lipsit. Ne-au spus ca le-a lipsit sa isi simta aproape mama, tatal, le-au lipsit prietenii, sentimentul ca sunt importante pentru ceilalti si ca sunt iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Multe dintre ele au trecut prin situatii de abuz fizic, au fost martore ale violentelor intre membri ai familiei, au trait experiente dificile si / sau foarte stresante, cum ar fi moartea timpurie a unui parinte sau imbolnavirea grava a acestuia, provin dintr-un mediu sarac sau au fost nevoite , copii fiind, sa faca munci grele pentru a contribui la sustinerea materiala a familiei.



Insa fetele nu provin numai din familii dezorganizate, violente sau neglijente. In ultimii ani, traficantii si-au construit noi metode de a atrage victimele. Pot profita de orice vulnerabilitatea si de orice moment in care relatia cu familia trece printr-un moment mai greu, fie ca vorbim de dificultati de comunicare sau de absenta parintilor, atrage atentia comunitatea de practica a profesionistilor in domeniul prevenirii si combaterii traficului de finite umane"
.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ceea ce este foarte evident este ca oamenii au o perceptie foarte gresita cu privire la fenomenul traficului de finite umane si prostitutie. Cel mai important aspect descoperit in cercetarea efectuata de catre partenerii din proiectul AnimaNova este faptul ca orice femeie poate fi victima si ca in majoritatea cazurilor, fetele, foarte tinere, provin din familii dezorganizate si paupere… Asa s-a nascut sloganul “Protejeaza-i pe cei dragi!”. Monstrii pot fi oriunde in jurul nostru...

Mastile in spatele carora se pot ascunde monstri

* (fragmente din brosura 'Protejeaza-i pe cei dragi' ce a fost distribuita in cadrul unei campanii desfasurate in mai multe orase si localitati din tara; pentru ca este important sa constientizam aceasta problema sociala, Garbo.ro va face cunoscut sub ce masti se pot ascunde oamenii periculosi)

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

1. Iubitul perfect

Poate ai mai auzit de iubitul perfect. Intr-un film recent I se mai spune si Lover Boy. Odata ce si-a gasit victima, el investeste timp si efort in a o convinge despre dragostea lui, despre intentiile lui bune, despre sinceritatea lui, despre faptul ca el o vede, o apreciaza, are grija de ea, o doreste in viata lui, doreste sa intemeieze o familie cu ea, o iubeste, o asculta, o valorizeaza, o cunoaste cu adevarat, ii este sprijin la greu. In tot acest timp speculeaza psibile tensiuni din familia fetei sau contribuie la aparitia lor, iar el ii spune exact ceea ce vrea sa auda, ii da sentimentul de siguranta.

Ce zice si face falsul iubit perfect:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri