5 Noiembrie 2021 publicat în Shopping 5 share-uri

Black Friday 2021 la Fashion Days este așteptat de mulți dintre noi, retailerul anunțând reduceri la peste 2 milioane de produse.

Black Friday 2021 la Fashion Days: când va avea loc?

Au fost anunțate deja zilele de mari reduceri ale anului, acestea se vor desfășura în perioada 10-12 noiembrie 2021.

Robert Berza, director general Fashion Days, precizează că 80% din valoare stoc va fi la cel mai bun preț din an, conform Wall-street.ro

În zilele de Black Friday 2021 în stocurile Fashion Days se va afla marfă în valoare de 230 de milioane de lei, în creștere cu 15% față de aceeași perioadă.

Ca număr de clienți noi, Robert Berza se așteaptă la 40.000, cu 23% mai mulți decât în 2020. Acesta a anunțat și ora la care preconizează, cu aproximație, că vor începe reducerile: ora 7, recomandându-le clienților să vizeze acest moment din zi.

Citeste si: Când este Black Friday 2021 la fiecare magazin în parte? Nu rata cele mai mari reduceri ale anului!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Notino prezintă cel mai mare eveniment de reduceri al verii - SUMMER BLACK FRIDAY Notino Black Friday 2022 – O săptămână cu promoții de până la 40% Black Friday la MAM Bricolaj: oferte de preț pe măsura oricărui proiect!

Iată aici doar câteva dintre categoriile de articole unde vor fi aplicate reducerile de Black Friday 2021 la Fashion Days:

Foto articol: Tanya Shulga, maximmmmum/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri