7 Noiembrie 2011 publicat în Sanatate 49 share-uri

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei ca, in aceasta perioada cu fluctuatii frecvente de temperatura, sa asculte sfatul medicilor, sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor. Ministerul Sanatatii deruleaza si anul acesta Campania de vaccinare gratuita antigripala.

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru prevenirea imbolnavirii de viroze

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei ca, in aceasta perioada cu fluctuatii frecvente de temperatura, sa asculte sfatul medicilor, sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor.

Masurile de igiena personala, precum spalarea cu apa si sapun a mainilor, folosirea batistelor pentru stranut sau tuse sunt esentiale pentru prevenirea imbolnavirilor prin afectiuni respiratorii si in special prin gripa.

Respectarea unui regim de viata sanatos – alimentatie bogata in proteine, legume si fructe, odihna si miscare ( mers pe jos, cu bicicleta, patinaj, sporturi diverse) este esential pentru mentinerea unui corp sanatos.

De asemenea, persoanele varstnice, in special cele cu afectiuni cronice cardiace si respiratorii, este bine sa evite deplasarile si frecventarea locurilor aglomerate care creeaza premisele imbolnavirii sau a aparitiei complicatiilor afectiunilor existente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Iti recomandam si articolul "Cum sa scapi de raceala si de gripa"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri