Tot incerci sa gasesti solutii care sa te ajute sa slabesti insa fara un rezultat real. Cel mai bine ar fi sa privesti problema si dintr-un alt punct de vedere. De ce nu iti poti mentine greutatea ideala?
Dependenta

Nu te poti abtine sa nu gusti zilnic ceva dulce sau din mancarea preferata desi stii ca te poti ingrasa. Devine la un moment dat chiar o problema psihica si trebuie sa inveti sa te autoeduci privind stilul tau alimentar.

Diete drastice

Vrei sa slabesti si de multe ori apelezi la diete "minune". Da, slabesti insa in scurt timp depui la loc kilogramele pierdute, poate chiar mai multe. Infometarea este echivalenta cu imbolnavirea. Slabeste inteligent si silueta ta nu-ti va da batai de cap.

Nu ai ambitie

Vrei sa slabesti fara niciun fel de efort din partea ta. Astfel de minuni nu se intampla prea des. Daca incerci ceva imposibil o sa te consolezi ca nu ai slabit probabil mancand ciocolata sau inghetata.
Incearca sa-ti stabilesti anumite obiective si pasii pe care sa-i urmezi pentru a ajunge la greutatea ideala. Nu te abate de la ceea ce ti-ai propus si cu putina vointa o sa vezi ca se poate.

Mananca putin si des. Nu lasa sa treaca mai mult de 5 ore intre mese si evita sa faci greselile mai sus mentionate.

Va recomandam si alte articole privind dietele:

8 mituri despre diete

Regulile dietei eficiente

Diete disociate pe zile

Dietele de slabire
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri