Din cand in cand se intampla sa apara o noua dieta, insotita fiind de lansarea unei carti, interviuri pe la televizor si tot felul de declaratii.
Din cand in cand se intampla sa apara o noua dieta, insotita fiind de lansarea unei carti, interviuri pe la televizor si tot felul de declaratii.

Daca exista si o vedeta care sa sustina ca dieta functioneaza, atunci cu siguranta vom fi tentate sa o incercam. Mai intai a fost nebunia "ciorbei de varza", apoi apar pe rand Atkins, dieta daneza, dieta disociata, Mayo, South Beach si cate si mai cate. Fiecare iti garanteaza marea cu sarea. Nu neg faptul ca unele chiar au dat rezultate, dar nu sunt de acord cu sperantele desarte pe care ni le facem in privinta unei diete.

Cele mai multe cunostinte care au slabit si au reusit sa se mentina, nu au incercat vreuna din minunile cu titluri celebre. Sau poate au incercat pana s-au convins ca minunea nu tine de dieta pe care o alegi, ci de vointa ta, de motivatie.

Reteta succesului e simpla: mananci mai putin si eviti cat poti de mult mancarurile nesanatoase. Noi, insa avem nevoie de ceva de care sa ne agatam. Avem nevoie de liste intregi de mancaruri interzise si permise, avem nevoie de planuri, prognoze si avem nevoie de ele, pentru ca ne lipseste cel mai important lucru: vointa.

Nu are sens sa iti distrugi organismul incercand tot felul de inventii care ar fi dat rezultate la altii. E drept ca Beyonce a slabit 10 kilograme in 2 saptamani, folosind dieta de dezintoxicare bazata pe sirop de artar, lamai si piper Cayenne. E drept ca Rihanna poarta haine cu doua numere mai mici dupa ce a consumat numai cateva felii de anans si o bucatica de piept de pui toata ziua. Si Catalin Crisan arata mai bine dupa ce s-a chinuit cu o dieta istovitoare unde carnea tinea loc (cel putin la inceput) si de mic dejun si de dejun si de cina.

Cele doua cantarete aveau nevoie sa slabeasca rapid pentru diverse proiecte (un film, respectiv o lansare de album), dar pe noi cine ne grabeste? Chiar trebuie sa scapam in 2 saptamani de kilogramele pe care le-am "agonisit" pe parcursul multor si frumosi ani?

Unele diete chiar functioneaza, unele diete chiar se potrivesc anumitor oameni, dar aceasta nu inseamna ca ti se potrivesc si tie. In loc sa ne pierdem timpul gandindu-ne la urmatoarea dieta minune, mai bine am purta o discutie cu noi pentru a realiza daca trebuie sa slabim, daca suntem pregatite, daca ne dorim cu adevarat. Este mai important sa ne educam vointa, sa cautam minunile acesteia in interior, decat sa cautam diete minune in exterior.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri