Gimnastica intima reprezinta un subiect rar abordat pe meleagurile noastre, insa aceasta este deosebit de utila barbatilor si femeilor atat in viata sexuala, cat si in mentinerea sanatatii organelor din cavitatea pelvina. Sanatatea organelor sexuale si placerea sexuala pot fi stimulate prin anumite exercitii de gimnastica intima.

Serpisorul

Va intindeti pe burta cu mainile deasupra capului, spre inainte, intinse, picioarele intinse si ele si lipide. Trageti apoi din genunchi de trunchi, astfel incat sa va flexati genunchii si sa ridicati bazinul (funduletul), dar fara a desprinde coatele de pe podea (ca si cum v-ati tara spre spate). Ridicarea se face lent. Reveniti in pozitia initiala si reluati exercitiul, insa aveti grija sa va mentineti coloana dreapta, sa nu va cocosati in timpul exercitiului. Faceti 10 astfel de ridicari.

Exercitiile de mai sus sunt foarte bune tonifiante ale musculaturii sexuale, dar totodata ard si caloriile. Se recomanda acest program de gimnastica intima care nu dureaza mai mult de jumatate de ora sa se efectueze la doua zile.

Sursa: Healthy.ro; Foto principala: Hepta.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Caria dentară – ce este și cum se tratează

9 cauze ale sangerarilor intre menstruatii

20 sfaturi pentru conturarea siluetei

Produsele organice, mai sanatoase?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri