22 Aprilie 2020 publicat în Sanatate 3 share-uri

Paradontoza reprezintă o infecție comună care deteriorează gingiile și structura osoasă ce susține dantura.

4. Dușul bucal este la mare modă zilele acestea. Și nu degeaba, el este extrem de eficient. Atenție mare, NU ÎNLOCUIEȘTE PERIAJUL ! Periuța de dinți este sfântă și nu poate fi substituită de nimic!

5. Clătitul periodic cu apă de gură MEDICAMENTOASĂ ! Nu cu cele cosmetice, care doar schimbă gustul într-unul mai fresh. Aveți nevoie de o apă de gură care elimină eficient microbii.

6. Masajul periodic al gingiei cu vârful unui deget umezit cu sare sau bicarbonat. Acest gest îmbunătățește circulația sângelui și asigură un aport crescut de factori de apărare în zona respectivă.

7. O gingie sănătoasă are nevoie de o periuță de dinți moale. Deși în mod teoretic am putea simți că periuțele dure curăță mai eficient, lucrurile stau exact invers! Ele fac deseori leziuni ale smalțului, punctează specialistul Nassar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

* Informatii oferite de specialiștii de la Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nasar 

Foto fr si main: By Radu Dumitrescu-Elian /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri