14 Mai 2013 publicat în Sanatate 16 share-uri

Paleo Diet este o schimbare importanta si a felului in care mananci si intoarcerea catre radacini, catre ceea ce obisnuiau sa manance oamenii pesterilor, inainte ca industrializarea sa schimbe substantial mancarea de zi cu zi.

Promovata de un medic american, dieta din paleolitic – Paleo Diet – si-a gasit adepti in toata lumea. Iata despre ce este vorba.

Medicul Loren Cordain o facea faimoasa in SUA la inceputul anilor 2000 cand publica The Paleo Diet, o carte vanduta in sute de mii de exemplare, republicata si revizuita in 2010.

Promisiunile unei diete ca mod de viata

Paleo Diet nu e neaparat un regim de slabit pe care sa il urmezi cateva saptamani, ci o schimbare importanta si permanenta a felului in care mananci si intoarcerea catre radacini, catre ceea ce obisnuiau sa manance oamenii pesterilor, inainte sa cultive plante pe ogoare si inainte ca industrializarea sa schimbe substantial mancarea de zi cu zi.

Paleo Diet inseamna adio zahar, grasimi, carbohidrati, sare. Adica toate acele alimente pe care studiile le-au tot scos responsabile pentru diverse boli care afecteaza populatia (boli cardiovasculare, cancer, obezitate).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri