Cum slabesti cu dieta personalizata? Reguli, beneficii, rezultate

12:04, 24 Aprilie 2013 publicat în Sanatate10 share-uri

Expertul nostru ne ofera informatii pretioase cu privire la tot ceea ce ar trebui sa stim cand alegem o dieta, precum si despre importanta adoptarii unui regim personalizat.

Pe dr.Vera Daghie, Expert Garbo, o gasiti pe site-ul www.dietepersonalizate.ro.

In urma cu 13 ani, dupa nasterea baietelului ei, Vera cantarea 101 kg. Atunci a fost momentul in care a creat prima dieta personalizata, un regim de viata adaptat personalitatii ei si modului ei de a fi. Si a reusit! Nu a fost usor, dar cand acul cantarului i-a indicat 53 kg dupa 8 luni si jumatate, fiind totodata intr-o perfecta stare fizica, psihica si spirituala, a inteles ca daca ai o motivatie puternica, e imposibil sa nu reusesti. In definitiv, motivatia reprezinta 70-80% din reusita unei diete.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

A urmat o lunga perioada de specializare in domeniul nutritiei si al sanatatii, pentru ca astazi sa creeze pentru pacientii ei diete personalizate de succes. In cei 8 ani de cand practica aceasta meserie, nu a existat niciun pacient care sa tina dieta personalizata Vera Daghie si sa nu aiba rezultate!


Dr. Vera Daghie isi doreste sa va indrume spre adoptarea unui stil de viata sanatos si sa va motiveze in lupta cu kilogramele.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Cum slabesti cu dieta personalizata? Reguli, beneficii, rezultate

Despre diete de toate felurile sunt pareri pro si contra peste tot. Tocmai pentru ca noi suntem diferiti, si reactia organismului la dieta este una diferita. Fiecarei persoane i se potriveste un anumit stil de viata si doar anumite restrictii sau recomandari alimentare, asa ca si dieta trebuie sa fie una personalizata.

Prin dieta personalizata intelegem in primul rand o dieta de viata care se adapteaza exclusiv stilului pacientului. Dieta se planifica in urma unui consult in cadrul caruia se intocmeste fisa pacientului pe baza analizelor medicale (fara de care nu se poate concepe dieta) si a detaliilor despre stilul de viata. In 2-3 zile pacientul primeste dieta personalizata, valabila 24-26 de zile. In fiecare luna dieta lui este monitorizata si schimbata in functie de evolutie, doleante, pofte, pana se ajunge la greutatea dorita.

Fiind o dieta personalizata, aceasta se adreseaza tuturor, de la copiii de 2 ani, pana la varstnici de 80-90 de ani, indiferent de afectiunea existenta (diabet zaharat, hipertensiune arteriala, ciroza hepatica, bulimie, dislipidemie etc.)

Niciodata nu va lasati pe mana cuiva care nu va cere analizele si va scoate o foaie de la imprimanta spunandu-va ca e dieta “dumneavoasta!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri