Stiti cum sunt digerate alimentele, ce drum parcurg acestea si ce transformari pana ce ajung hrana celulelor noastre? Expertul nostru va ofera informatii esentiale despre etapele digestiei.

Cand acesta se umple, intervine defecatia.
Pe langa faptul ca elimina resturile neabsorbite, defecatia mai elimina din corp si alte substante, inclusiv celule hematice moarte si colesterol.

Problemele de digestie pot fi analizate cel mai bine daca punem trei intrebari fundamentale: Digeri mancarea cum trebuie? Absorbi cum trebuie? Elimini cum trebuie?
Cel mai bine atunci cand iti reglezi digestia, ar fi sa actionezi de sus in jos.

Cu actualele metode de testare si cu recentele progrese in tratamentele naturiste , marea majoritate a problemelor de digestie pot fi rezolvate relativ usor, cu cheltuieli mici si fara necesitatea unor teste sau tratamente invazive.

Un sondaj in randul pacientilor care au consultat un medic nutritionist a raportat o rata de succes de peste 90% in diminuarea problemelor de digestie. Tractul digestiv este una dintre cele mai regenerative parti ale corpului si, cu un regim alimentar corect, majoritatea problemelor de digestie pot fi rezolvate rapid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Mihaela Murgu

Expert Garbo in Nutritie si Fitness

www.mihaelamurgu.com

Iti recomandam sa citesti si alte articole ale Expertului nostru:

15 sfaturi si 8 Alimente care previn CANCERUL

10 Alimente care cresc IMUNITATEA

DIETA care stimuleaza IMUNITATEA

18 trucuri inteligente pentru a slabi sanatos

Cum sa ne hranim ca sa nu ajungem adulti obezi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri