Odata cu scaderea temperaturii mediului, scade si dorinta noastra de a manca sanatos. Acest lucru s-ar putea datora faptului ca petrecem mai mult timp in casa, mancam mai mult si luam in greutate sau poate datorita sarbatorilor de iarna asociate cu vremea rece

4. Felii de carne deja preparata

Cand va simtiti lipsiti de energie, un sandwich cu felii de carne va aduce un aport bogat in proteine. Ca sa nu faceti totusi abuz de calorii, puteti sa portionati dinante carnea in recipiente separate pentru a controla mai bine cantitatea consumata la fiecare masa.

5. Kiwi

Kiwi contine antioxidanti, fibre si vitamina C din abundenta. Este greu sa te plictisesti de gustul sau pentru ca sunt sute de soiuri. Are totusi si un" minus": caloriile - un fruct are mai putin de 50 de Kcal.

6. Popcornul

Popcornul nu pare cea mai buna alegere in alimentatie daca vreti sa aveti un corp sanatos. De curand insa, cercetatorii au descoperit ca uleiul de cocos extra-virgin joaca un rol important in cresterea imunitatii si il puteti utiliza cu incredere pentru prepararea popcornului. NU este recomandat sa folositi ulei de cocos procesat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

In plus, popcornul se obtine din porumb integral si satisface o treime din cantitatea zilnica recomandata de cereale. Tentatia de a adauga sare si unt este totusi o optiune "vinovata" pe care o putem evita.

7. Fructele uscate

Daca mergeti intr-o excursie sau la schi aveti nevoie de multa energie. Fructele taiate si uscate sunt cea mai buna alegere: banane, mere, stafide sau nuci. Acestea confera senzatia de satietate si iti dau energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri