10 Alimente care cresc IMUNITATEA

12:09, 27 Septembrie 2012 publicat în Sanatate87 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne informeaza cu privire metoda naturala de a ne intari imunitatea: alegerea alimentelor sanatoase.

Infectiile, cancerul si restul afectiunilor apar atunci cand imunitatea este scazuta, fie din cauza prezentei unor microorganisme, fie ca urmare a procesului de imbatranire sau malnutritiei. Un organism cu carente nutritionale importante va necesita un timp de vindecare mai lung dupa o eventuala boala, asa cum un aport alimentar adecvat poate scurta durata unei afectiuni prin simplul fapt ca pune la dispozitia sistemului imunitar materia prima de care este nevoie in lupta cu infectiile.

Alimentatia zilnica poate influenta profund capacitatea de aparare impotriva bolilor, iar eliminarea fumatului, alcoolului si reducerea stresului contribuie major la mentinerea unui sistem imunitar performant. Un stil de viata sanatos, care sa contina pe langa o dieta diversificata, un program regulat de activitate fizica si un ritm echilibrat socio-profesional, sunt factori care permit organismului sa functioneze in parametri optimi.

Citeste si:
Ești începătoare? Iată cum devii o șoferiță de nota 10
Ești începătoare? Iată cum...

MIHAELA MURGU AEROBIC ONLINE

www.homeaerobic.com

Citeste si:
Nivel crescut de zahăr în sânge în sarcină, pericol pentru mamă și...
Nivel crescut de zahăr în...

Foto homepage si interior pagina 2: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri