Dieta Dukan este o dieta simpla, scurta, foarte populara in intreaga lume si ale carei rezultate se promit a fi fantastice si de durata.

Dieta Dukan – slabesti 10 kilograme in 14 zile

Dieta Dukan este o dieta simpla, scurta, foarte populara in intreaga lume si ale carei rezultate se promit a fi fantastice si de durata. Ea a fost elaborata de doctorul Pierre Dukan pentru pacientii sai, dar a devenit foarte populara in 2010 cand a fost publicata pentru prima data in limba engleza. De asemenea, dieta Dukan a fost adoptata de vedete precum Jennifer Lopez pentru a scapa de kilogramele dupa sarcina si a devenit foarte populara in intreaga lume.

Spre deosebire de alte diete, aceasta nu numara caloriile, nu te infometeaza si nici nu are efect yo-yo datorita celor 4 etape ale sale. Iata care sunt cele 4 etape ale dietei Dukan si care este secretul pierderii a 10 kilograme in 14 zile:

Prima etapa in Dieta Dukan: Etapa de atac

In aceasta etapa se slabeste. Etapa de atac dureaza in functie de cat isi doreste o persoana sa slabeasca. Daca se doreste eliminarea a mai mult de 20 de kilograme, se recomanda un regim intre 7 si 10 zile, dar nu mai mult. Pentru cei care vor sa slabeasca intre 10 si 20 de kilograme, etapa trebuie sa dureze 5 zile, pentru mai putin de 10 kilograme, 3 zile si pentru mai putin de 5 kilograme, 1-2 zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății Copilul tău mănâncă emoțional? Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Image (C): www.shutterstock.com - 11689831. Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008

In aceasta perioada se consuma alimente din 8 categorii: carnuri rosii fara grasime, organele de animale, peste, fructe de mare, pasari, mezeluri, oua si lactate degresate. Carnea nu se prajeste ci se face la rotisor, la gratar etc. Se gateste totul fara ulei.

Foarte important!

  • In aceasta perioada se beau OBLIGATORIU un litru si jumatate de apa pe zi (sau ceaiuri, cafea dar fara zahar, doar cu indulcitori).
  • Se consuma o lingura si jumatate de tarate de ovaz pe zi (se gaseste la orice magazin de tratamente naturiste).
  • Uleiul este interzis in aceasta perioada.
  • In acest timp se pot consuma fructe goji dimineata pe stomacul gol dar nu sunt obligatorii.
  • Nu se consuma zahar!
  • Se face sport! Obligatoriu o plimbare de 20 de minute pe zi.
  • Se mananca oricat, oricand.

Image (C): www.shutterstock.com - 7144888. Used under license from Shutterstock.com 11.28.2008

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri