14 Iunie 2017 publicat în Psihologie 35 share-uri

Psihologul este de parere ca adultii pot invata mai repede si pot fi cu adevarat productivi si eficienti in orice vor de la viata lor, daca isi aduc aminte de mecanismele de invatare din copilarie.

4. sa invete cu inima si sa memoreze cu creierul;

5. sa munceasca mai mult cu inima, decat cu gandurile;

6. sa invete prin cele 5 simturi, in special sa vada si sa stie ca vede, sa atinga si sa stie ca atinge;

7. sa munceasca mai mult fizic, sa mai lase uneori gandurile deoparte:

8. sa ajute pe cineva, sa asculte muzica, sa se joace, sa se plimbe, sa se mire, sa fie curios.

„Testarea acestor directii atrage omul spre a fi mai fericit si implinit, deoarece asa va redescoperi fericirea vietii asa cum o avea cand era mic, locul unde negativitatile, neplacerile, neajunsurile, insatisfactiile, nu existau”, conchide specialistul.

**Alexandru Plesea, cunoscut opiniei publice drept Antrenorul Mintii, este psihoterapeut si hipnoterapeut si trainer in programare neuro-lingvistica. A studiat natura mintii umane in trei sisteme educationale diferite – Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Romania si de peste 10 ani organizeaza cursuri si traininguri in Romania, cu scopul de a-i face pe oameni sa afle ce posibilitati au cand isi folosesc resursele intelectuale si sa arate abilitatile pe care mintea noastra inca le are latente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Foto homepage: Monkey Business Images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri