18 Aprilie 2016 publicat în Psihologie 3 share-uri

Daca doriti sa aflati mai multe despre sindromul ATCP, noul fenomen al secolului, va invitam sa cititi interviul pe care ni l-a acordat psihologul Mirela Horumba, trainer de inteligenta umana!

9. Cand ne dam seama ca acest comportament violent sau agresiv al copilului semnaleaza o tulburare de comportament si nu una care tine de educatie?

M.H: Daca am facut analizele medicale copilului si totul este in regula, nu mai vorbim decat despre tulburari de comportament care vin dintr-o interventie gresita in zona de educatie. Comportamentul si educatia au extrem de multe interferente, mai ales la nivel neurologic si actional.

10. Sindromul ATCP este strict o problema a societatii romanesti sau este un fenomen global? Cat de necesare sunt campaniile de constientizare a acestui sindrom in Romania?

M.H: Consider ca acest sindrom de natura emotionala este un fenomen care se manifesta la nivel global, uitati-va cate cazuri de violenta extrema avem in jurul nostru. Cat despre Romania, este important sa intelegem ca sta in puterea noastra sa schimbam ceva, dupa ce ne informam si intelegem cum putem face acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo iti recomanda si articolul:

Sindromul ATCP este noul fenomen al secolului si afecteaza tot mai multi copii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri