Limbajul trupului spune despre noi mai multe decat ne putem imagina. Orice gest pe care il facem este interpretat in subconstient de cei din jur, lucru ce se poate intoarce impotriva noastra (uneori) in functie de limbajul trupului pe care il exprimam.

Gest negativ: Simularea unui zambet.

Simularea zambetului este un semn comun al minciunii. Stim ca un zambet autentic creaza riduri in zona ochilor si schimba expresia intregii figuri. Pentru construirea zambetului fals folosim doar gura, buzele. Asadar, este oarecum usor sa distingem ntre cele doua. Sfat: nu va fortati sa zambiti decat daca o faceti pentru aparatul foto!

Mai multe despre zambetul autentic puteti afla din articolul Limbajul trupului: zambetul si beneficiile extraordinare ale acestuia!

Gest negativ: Clipitul prea des.

Clipitul des este un semn de anxietate si este asociat cu cresterea batailor inimii. Deoarece majoritatea dintre noi incercam intotdeauna sa ne privim interlocutorul in ochi, acest semn este foarte usor de observat. Asadar, incercati sa va stapaniti emotiile atunci cand interactionati cu o persoana si aceasta va priveste in ochi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Gest negativ: Asezarea pe marginea scaunului.

Acesta este un semn tipic de disconfort psihologic si nu numai ca scoate la iveala faptul ca nu ne simtim bine in compania in care ne aflam, insa ii face si pe cei din jur sa se simta inconfortabil. Incercati asadar sa va asezati comod pe un scaun atunci cand sunteti intr-o discutie, iar daca este nevoie sa va aplecati in fata, faceti-o doar dezlipind spatele de pe spatar.

Gest negativ: Mutarea greutatii de pe un picior pe celalalt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri