Limbajul trupului spune despre noi mai multe decat ne putem imagina. Orice gest pe care il facem este interpretat in subconstient de cei din jur, lucru ce se poate intoarce impotriva noastra (uneori) in functie de limbajul trupului pe care il exprimam.

Gest negativ: Privirea indreptata in jos.

De cele mai multe ori, privirea indreptata in jos in timpul unei discutii demonstreaza dezinteres. Exista situatii in care ea poate fi interpretata si ca o forma de aroganta. Indicat ar fi ca atunci cand interactionam cu o persoana sa tinem privirea inainte si sa nu ne ferim de contactul visual.

Gest negativ: Atingerea fetei in timpul unei conversatii.

Atingerea fetei, in special a nasului, este in mod obisnuit interpretata ca un semn ce indica minciuna. La fel, acoperirea gurii cu mana este tot un gest comun al minciunii. Incercati sa va tineti mainile departe de figura atunci cand purtati o conversatie cu cineva pentru a indeparta orice semn de viclenie psihologica.

Gest negativ: Incrucisarea bratelor.

Incrucisarea bratelor este un semn de aparare, de retragere din comunicare. Unii oameni il interpreteaza insa si ca pe un semn de egoism. Atunci cand interactionati cu o persoana, incercati sa fiti deschisi in comportamentul nonverbal, tinand bratele in lateral.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Gest negativ: Scarpinarea cefei sau a gâtului.

Scarpinarea cefei/a gâtului este un semn clasic al indoielii. In anumite contexte poate fi considerata si un semn al minciunii. Incercati asadar sa tineti mainile departe de ceafa sau gat atunci cand interactionati cu o persoana.

Gest negativ: Aducerea umerilor in fata.

Postura cu umerii adusi in fata indica un respect de sine scazut. Trebuie sa retinem faptul ca, in general, oamenii asociaza umerii drepti, chiar un pic adusi in spate cu increderea puternica in propriile forte. In interactiunea cu semenii, intotdeauna trageti-va umerii in spate. Nu numai ca veti parea increzatoare in fata lor, insa veti si incepe sa va simtiti astfel.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri