19 Martie 2012 publicat în Psihologie 20 share-uri

Supararea, tristetea, stresul, anxietatea si gelozia au un impact neasteptat asupra organismului uman: il imbolnavesc! Descopera cele 8 boli ale trupului cauzate de stari psihice.

Nivel scazut de colesterol

Un studiu al jurnalului Human Communication Research a dezvaluit ca oamenii care au participat la 3 sedinte a cate 20 de minute in care au scris scrisori de dragoste catre partenerii lor de viata au primit rezultate mai bune la analize. Potrivit lor, nivelul colesterolului a reusit sa scada in cinci saptamani.

Regenerarea sistemului nervos si imbunatatirea memoriei

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Pavia din Italia, atunci cand ne indragostim, organismul determina cresterea nivelului unui hormon responsabil pentru regenerarea sistemului nervos, atragand dupa sine imbunatatirea capacitatiei memoriei.

Regenerarea organismului si scaderea riscului de infarct

Pe langa faptul ca este cel mai ieftin accesoriu pe care il putem purta in fiecare zi, zambetul si rasul au un efect minunat asupra corpului nostru. Cercetatorii de la Universitatea Loma Linda din California, SUA, sustin ca atunci cand radem, organismul nostru elibereaza hormoni responsabili cu regenerarea celulara si scade nivelul de stres. Adio infarct!
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Image by geir fløde from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri