La Veranda Mall primavara a adus lansari ale celor mai proaspete noutati in materie de moda si frumusete.

Comunicat de presa

Aici gasesti noile piese cheie ale sezonului, precum si produsele de make-up & ingrijire ale momentului, totul la o calitate garantata si preturi atractive.

Fie ca esti in cautarea unei tinute potrivite pentru o iesire cu prietenii in oras sau pur si simplu cauti ceva care sa se potriveasca pentru evenimentele speciale pe care le ai in plan in urmatoarea perioada, la Veranda Mall gasesti tot ceea ce ai nevoie. 

Mall-ul din zona pietei Obor a Capitalei este o destinatie pentru cumparatori atât pentru selectia de magazinele de moda si lifestyle, food, drinks & leisure, wellness & entertainment, cat si pentru magazinele dedicate frumusetii si ingrijirii. Din aceste magazine poti achizitiona toate noutatile care te pasioneaza.

Toate aceste noutati au putut fi testate weekendul trecut la cea de-a 5 a editie a „Academiei de Stil”. Evenimentul s-a desfasutat in centrul comercial si s-a bucurat de prezenta a peste 400 de doamne si domnisoare, ce au beneficiat de transformari spectaculoase cu ajutorul make-up artistilor si a hair-stilistilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Indragita Dana Savuica, cunoscuta pentru alegerile ei stilistice impecabile, a venit in mall sa testeze produsele si serviciile binecuoscutilor stilisti prezenti la eveniment, ocazie cu care a vizitat si magazinele din mall. si de aceasta data, Dana si-a completat garderoba cu tinute versatile pentru evenimentele sale viitoare si nu numai. Unele dintre aceste piese fiind demne chiar de aparitii pe covorul rosu.

„Mi-a placut foarte mult experienta avuta in Veranda Mall, aceea de a incerca sa-mi gasesc o serie de outfit-uri care sa se potriveasca pentru diverse evenimente sau de ce nu, chiar pentru aparitii pe covorul rosu. in acelasi timp a fost si o provocare interesanta sa explorez posibilitatile de moda si stil din acest centru comercial, pentru ca la final rezultatele au depasit asteptarile.” declarat Dana Savica.

Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Primavara aceasta te astepam la Veranda Mall pentru #moreshopping, #morefun alaturi de persoanele importante din viata ta.

Pentru mai multe detalii legate de noile colectii din mall, poate fi consultat si website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri