Daca trendul din sezonul trecut a fost minimalist, anul acesta vorbim despre maximalism! Global Bazaar este trendul picant de vara, inspirat de lumea intreaga. Este vorba despre tribal, safari, print, textura, culoare si toate acestea duse la extrem.

Pantofii Balenciaga din colectia toamna-iarna au avut o influenta puternica asupra modei. Au un tipar modular cu detalii multiple, suprapuse sau despartite prin fante echilibrate si elegante. Daca in urma cu cateva sezoane incaltamintea era incarcata cu diverse ornamente metalice in timp ce constructia era obisnuita, acum moda se indeparteaza de aceasta idee, constructia devenind un factor cheie al stilului.

Acest tipar este acum puternic subliniat in categoria talpilor ortopedice. Talpile ortopedice sunt alcatuite din 2 sau chiar 3 parti, taind si feliand constructiile si apoi despartindu-le prin culori si texturi. Putem lua ca exemplu o pereche de sandale celebre ale lui Fendi, care a folosit pentru talpa 3 materiale distincte: pluta lacuita, satin matasos si lemn.

A doua tema centrala a trendului se refera la blocurile de culoare. Culoarea este luminoasa, puternica si indrazneata. Cel mai important detaliu este contrastul obtinut din materiale de diferite texturi si culori saturate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Se lucreaza cu blocurile de culoare, nu doar in ceea ce priveste fetele superioare ale pantofilor, dar mai ales in ceea ce priveste constructia. Contrastul nu trebuie sa fie strident, cheia este complementarea materialelor si pastrarea elementului natural, astfel incat look-ul sa fie modern si matur, nu adolescentin.

Nu exista infrumusetari artificiale in acest trend; totul tine de textura si culoare. Imbracamintea este ultra simpla si pantofii sunt simpli si ei, pofta si motivatia de a cumpara venind din combinatiile speciale de materiale naturale, culori si texturi, precum si din noile detalii modulare ale constructiilor, perfecte pentru a fi purtate cu tinutele albe vaporoase.

Global Bazaar

Acesta este trendul picant de vara, inspirat de lumea intreaga. Este vorba despre tribal, safari, print, textura, culoare si toate acestea duse la extrem.

Daca Summer Romance este un trend simplu, pamantesc si relaxat, Global Bazaar este maximalizat, intens si salbatic. Acest trend ne impinge spre o aventura ce porneste in deserturile nisipoase ale Saharei si ne duce pana in padurile tropicale ale Africii.
adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri