Daca trendul din sezonul trecut a fost minimalist, anul acesta vorbim despre maximalism! Global Bazaar este trendul picant de vara, inspirat de lumea intreaga. Este vorba despre tribal, safari, print, textura, culoare si toate acestea duse la extrem.

Noile forme ale hainelor vor ascunde in cea mai mare parte a timpului fata superioara a incaltarilor; astfel, platforma va fi pusa in valoare prin supraetajari, insertii de lemn si aplicatii.

O tendinta in plina ascensiune este tinuta baieteasca pe care am vazut-o in ultimul timp pe catwalk-uri. Ne referim aici la o alta latura a anilor 70, cea a noncomformismului unor iconuri precum Dianne Keaton in Annie Hall sau Yoko Ono.

Look-ul masculin este intalnit deja de cateva sezoane, iar la nivelul modelelor nu au aparut mari mutatii, revolutia trendului se afla in confirmare. Este oficial, fetele imprumuta stilul baietilor.

Lumea modei este suprasaturata de noutate cu orice pret si tenditele sezoniere au nevoie de o linie conservatoare ca fundal. Unde altundeva am putea gasi echilibrul si clasicul daca nu in tinuta masculina, recunoscuta din toate timpurile ca rezistenta si atemporala?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Fetele care au indragit ghetele military cu siret si fara toc din colectia trecuta se vor indragosti de look-ul masculin bine reprezentat prin oxforzi, mocasini, espadrile, desert boots necaptusite si sandale romane simple cu talpa plata.

Future Perfect

Am vazut minimalismul afirmandu-se in ultimele sezoane si devenind din ce in ce mai puternic. Daca trendul din sezonul trecut a fost minimalist, anul acesta vorbim despre maximalism!

Exista doua teme centrale. Prima este culoarea alb. Este incredibil de puternica, in special in New York. Se evidentiaza la Micheal Kors si Rag&Bone, designeri comerciali foarte influenti. Alexander Wang nu a prezentat nici macar un singur item negru, toata incaltamintea fiind alba sau crem. Albul care ne-a fost prezentat nu este futurist, este pamantesc. Este un alb de creta, prafuit, natural si relaxant.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Cheia pentru a face albul sa aiba sens este sa amesteci texturile. Culoarea nu trebuie sa fie uniforma, efectul este dat de amestecul de decupaje din piele alba precum creta, piele intoasa in tonuri naturale si piele lacuita alba ca zapada. Tocurile bloc cu aspect varuit sunt de asemeni un element important.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri