Noua colectie Agnes Toma de P/ V 2011 este construita pornind de la o tema fundamentala - drumul initiatic - dezvoltandu-se in jurul unui personaj a carui evolutie este urmarita pas cu pas.

Noua colectie Agnes Toma de P/ V 2011 este construita pornind de la o tema fundamentala - drumul initiatic - dezvoltandu-se in jurul unui personaj a carui evolutie este urmarita pas cu pas. Adus in lumina reflectoarelor, “THE WAY” - pentru ca DRUMUL este personajul principal in poveste - este prezentat in toate fazele/etapele devenirii sale, trecand, traversand , cautand expresia identitara - unica si profund personala - cea mai potrivita fiecarui moment, fiecarei stari, fiecarei varste… Prin aceasta, femeia AT pt sezonul P/V 2011 devine “femeia asumarii totale “ – un personaj profund constient si Agnes Toma Primavara - Vara 2011absolut prezent in totalitatea aspectarilor ce o caracterizeaza. Vazut ca o trecere – exprimata vestimentar si in atitudine – ca o suma de experiente, DRUMUL personajului AT puncteaza etape ale cresterii, momente determinante, existentiale. De la provocare spre liniste, de la negare spre acceptare, de la revolta spre intelegere, spre claritate si armonie, identitatea femeii AT se regaseste astfel, treptat, reflectata in toata complexitatea sa in “lungul drum al sinelui spre sine insusi”…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Intr-un secol in care moda de calitate inseamna din ce in ce mai mult unicitate, particularizare, individualizare, parcurgand in sens invers drumul industrializarii, al uniformizarii propriu conceptelor de mass-market fiecare piesa a colectiei AT este o poveste, aducand de fiecare data un plus de valoare prin forme si proportii noi, reformulate si regandite, noi texturi si combinatii inedite.

“EVOLUTION” reprezinta o trecere de la o expresie young, adolescentina, usor agresiva sau provocatoare – un stil neo punck cu accente feminine, la o exprimare minimala, o simplitate studiata, o stare de liniste si echilibru exprimata prin forme inspirate din rigoarea croitoriei masculine, juxtapusa starii de feminitate esentiala si glamour.

Un concept sintetizat in notiuni antagonice, contraste, masculin – feminin, minimalism reinterpretat, defineste colectia din perspectiva tendintelor sezonului de primavara-vara 2011, dar si a evolutiei modei in general.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Urmarind aceasta idee, prima parte a colectiei exprima un mix de elemente casual, lejere cu accente punk, atitudini agresive, puternice, dar in acelasi timp feminine, vorbind despre o femeie mereu tanara, curajosa, care vrea sa se exprime intr-un mod particular.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri