'70 Glam' este tendinta care vorbeste despre sexualitate asumata, dar si o atitudine nonsalanta, reusind sa impace cele doua directii ale modei acelei perioade: sofisticata, stralucitoare si relaxata, improvizata cu talent in tinute 'boho chic'.

Tot ca o trimitere la moda anilor `70, tema principala a sezonului, Jerry Hall este aleasa, cu unanimitate de voturi, imaginea fetis a acestei primaveri. Cu alura ei inconfundabila, partenera solistului de la Rolling Stones a dominat exact perioada la care designerii fac referinta, amestecand cu nonsalanta elementele rock cu cele boho chic, trecand cu usurinta de la rochiile lungi, adevarate show stoppers pe covorul rosu, la poncho-uri colorate si transparente asortate cu bijuterii XXL.

A doua tema importanta a sezonului de primavara-vara ne vorbeste despre nevoia de a simplifica, de a ajunge la esenta, poate si pornind de la idea ca, in cazul lucrurilor prea incarcate, ceea ce se pierde in primul rand este linia.

Iar despre linie este vorba acum, precum si despre simplitatea studiata, despre lipsa oricarui centimetru de material in plus daca el nu este absolut necesar si despre posibilitatea de a arata bine, fara insa a avea nevoie sa apelezi la fantastice trucuri de styling.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Sunt doua teme total opuse dar, care, ca niciodata, se intalnesc undeva la mijloc, fiecare influentand-o pe cealalta: culorile anilor ‘70 apar sub forma de blocuri de culoare in cazul temei “70 Glam”, iar linia relativ incarcata a tinutelor boho chic este modernizata printr-o simplificare fara menajamente.

Materiale:

- pielea este folosita pentru aproape toate elementele care compun garderoba moderna, de la fuste la tunici, sacouri si chiar camasi. Christopher Kane o transforma in dantela, traforand-o cu ajutorul laserului, iar Phoebe Philo propune o piele atat de moale incat ea se poate lucra cu usurinta cu care se croieste matasea. Voalul este folosit atat pentru tinutele de zi, in cantitati impresionante transformate in bluze gitanes sau in camasi transaparente dar, in special pentru rochiile si fustele maxi. Bumbacul satinat este perfect pentru tinutele cu aspect office iar denimul isi continua dominatia trecand insa de la casual la business.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri