Maria Lucia Hohan este primul designer roman care are ocazia de a se regasi pe aceeasi lista de branduri cu toate marile case de moda din lume.

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul site-ului Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer de fashion luxury pe on line la nivel mondial. Buyerii au selectat rochii de seara din colectia de primavara/vara 2011 si in numai doua luni s-au vandut deja peste 100 de piese semnate MLH.

Una dintre rochiile de seara semnate MLH a fost inclusa in promo-ul de pe home page-ul site-ului. Filmul promoveaza portofoliul de primavara/vara al Luisa via Roma si prezinta un cuplu dansand, doamna fiind imbracata intr-o rochie creata de Maria Lucia Hohan. Alegerea acestei rochii din sutele de rochii de seara semnate de mari designeri internationali reprezinta inca o confirmare a aprecierii de care se bucura aceasta marca.

Astfel creatoarea are ocazia de a se regasi pe aceeasi lista de branduri cu toate marile case de moda din lume. Cantareata Ara Starck, fiica celebrului arhitect si designer Phillippe Starck, care a initiat un proiect muzical alaturi de fiul lui Jean Michele Jarre, va purta creatiile MLH in toate concertele sale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Colectia de primavara/vara 2011 a Mariei Lucia Hohan propune din nou o lume de poveste, in care rochiile de balerina sunt personajul principal.

“Colectia de primavara/vara 2011 a fost gandita inainte de aparitia fenomenului Black Swan, inca din vara lui 2010, astfel ca am beneficiat de fericita coincidenta de a aparea pe piata cu rochite de balerina la momentul ideal”, a declarat Maria Lucia Hohan. „Nici nu am fi putut programa un timing mai bun! Piesele au fost primite deosebit de bine, mai cu seama pe piata franceza, fapt care ne-a adus in atentia presei de specialitate”, mai adaugat ea.

Recent creatoarea a fost inclusa in editorialele de fashion din editiile franceze ale publicatiilor Jalouse, Marie Claire, In Style sau Wad si editia italiana a Vanity Fair. Dupa ce blogul Cherry Blossom Girl a publicat o serie de materiale despre atelierul MLH, alte site-uri de fashion au preluat povestea si colectiile casei, astfel ca francezii au descoperit marca MLH iar numarul de cititoare si cumparatoare internationale pe site-ul www.mlh-shop.com a ajuns la peste 30.000 de vizitatori pe luna.

Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri