In functie de zodia ta, descopera care este stilul care iti pune cel mai bine in valoarea frumusetea si calitatile cu care ne-a inzestrat natura
Fecioara – Acest semn zodiacal predispune la nesiguranta, neincredere in sine si timiditate. Persoanele nascute sub acest semn sunt persoane simple si se adapteaza greu schimbarilor. De aceea, nu isi exprima preferintele in mod vadit prin imbracaminte. Stilul vestimentar propriu este un melanj de mai multe stiluri in care nu prevaleaza nici unul in mod deosebit. Stilul lor insa este unul corect si adopta uneori o eleganta rafinata, lipsita de excentricitati. Adora albastrul si il regasim in majoritatea pieselor vestimentare, dar in nuante diferite. Nativele acestui semn beneficiaza de o latura artistica pe care ar trebui sa si-o puna mai mult in valoare. Daca si-ar exprima creativitatea si in hainele pe care le poarta, cu siguranta ar provoca multe murmure de admiratie si invidie...

Balanta
- Se poate spune pe buna dreptate despre femeile acestui semn ca paleta cromatica a vestimentatiei lor spune mai mult decat cuvintele despre starea lor de spirit. Atunci cand nu se simt in elementul lor, Balantele au tendinta de a purta imbracamintea pe post de scut. Se imbraca in haine lejere, cat mai largi, care sa nu vorbesca despre ele si despre felul in care se simt in ziua respectiva. In schimb, atunci cand se simt fericite si implinite, adopta o tinuta care le pune in evidenta silueta intr-un mod remarcabil. Daca sunt fericite, vor arata extraordinar. Pur si simplu stralucesc! Aceasta zodie eare un simt estetic foarte dezvoltat, stie ce o avantajeaza si ce nu. Stie ca nuantele pastelate o prind de minune si stie ca toaletele extravagante nu i-ar scoate niciodata naturaletea in evidenta. Prefera hainele usor clasice, rafinate, de bun-gust si cu o croiala impecabila. Le place ca hainele, culorile si accesoriile sa se asorteze intotdeauana si cu greu vor renunta la stilul personal in favoarea modei actuale.

Scorpion – Persoanele Scorpion sunt admirate de cele mai multe ori pentru spiritul avanagardist. Nu sunt deloc adeptele unei vestimentatii clasice, modernul constituind vesnic o sursa de inspiratie pentru ele. Vor incerca de aceea sa apateze, incercand sa fie in pas cu moda. Femeile Scorpion sunt tentate sa uita ca trendurile vin si pleaca. Din dorinta de a iesi in evidenta, e foarte posibil sa uite ca nu intotdeuna ceea ce se poarta si avantajeaza. Femeilor Scorpion le plac tinutele luxoase, infrumusetate prin curele sau genti. Adora bijuteriile extravagante in modele cat mai variate. In topul materialelor preferate se afla cu siguranta satinul si matasea, iar machiajul adoptat este unul puternic, in culori vesele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri