In functie de zodia ta, descopera care este stilul care iti pune cel mai bine in valoarea frumusetea si calitatile cu care ne-a inzestrat natura
Gemeni – Cuvantul care le caracterizeaza cel mai bine pe nativele acestui semn este provocare. Le plac aventurile, iar provocarile modei le dau fiori pe sira spinarii. Nu sunt deloc tipicare in ceea ce priveste stilul vestimentar si nu se imbraca in conformitate cu ocaziile respective. Sunt originale si le place sa iasa in evidenta prin tinuta lor, venind cu cele mai inedite combinatii vestimenare. Pe buna dreptate, reprezentantele acestei zodii pot fi considerate niste trend-setteri in moda. Ele stiu sa puna cel mai bine in evidenta o tinuta vestimentara prin gratia si rafinamentul de care dau dovada. Au stil si inteleg ca frumusetea unei femei depinde de cele mai multe ori de niste detalii aparent insignifiante. In viziunea lor, intreg secretul feminitatii consta intr-o pereche de cercei sau un sirag de margele.

Rac – Pentru femeile rac, a fi frumoasa insemna a fi gingasa si feminina. Se stie ca persoanele ce apartin acestui semn sunt foarte sensibile, de aceea acorda tinutei vestimentaare o atentie deosebita. Sunt in permanenta in cautarea unui stil care sa le arate asa cum sunt: naturale, spontane si extrem de delicate. Uneori, au tendinta de a evada in trecut si de aceea in garderoba lor putem gasi intotdeuna ceva nou, ceva vechi, o bluzita de pe vremea bunicii sau o esarfa ultramoderna. Le place sa imbine moda actuala cu moda din trecut si fac acest lucru cu mult stil, fara sa fie desuete. Din contra! Inconstient si fara sa-si dea seama, dau nastere unui stil usor nonconformist tocmai prin readucerea elementelor din trecut in prezent. Stilul hippie sau cel etnic le caracterizeaza excelent.

Leu - Leii sunt simbolul puterii, al hotararii si al generozitatii. In general, persoanele Leu sunt persoane optimiste, iubitoare si nu ezita sa-si exprime caracterul puternic prin intermediul hainelor. Niciodata femeile Leu nu vor purta o piesa vestimentara care le face sa se simta nesigure pe ele. Le plac hainele simple, intr-o culoare uni, dar nu ezita sa indrazneasca sa poarte haine care sa starneasca admiratia celor din jur. La o intanire importanta, in loc sa poarte haine clasice in dungi, ele vor opta pentru imprimeuri. La o plimbare in parc in loc de o tinuta sport, femeile Leu aleg o tinuta business, rafinata. Le plac bijuteriile de calitate si culorile ce dau senzatia de luminozitate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri