In functie de zodia ta, descopera care este stilul care iti pune cel mai bine in valoarea frumusetea si calitatile cu care ne-a inzestrat natura
Captive adesea in vartejul miilor de preocupari cotidiene, multe dintre noi nu ne acordam nicio clipa de ragaz cand vine vorba despre stilul vestimentar personal. Abordam noile tendinte in moda fara sa vociferem sau le respingem fara a ne acorda dreptul de a ne razgandi. Sau facem si una si cealalta, dar o facem la intamplare. O femeie prin stilul vestimentar pe care il abordeaza ar trebui sa-si exprime propria individualitate, ar trebui sa se exprime pe ea insasi. A-ti construi un stil vestimentar reprezentativ nu inseamna numai a te cunoste foarte bine, dar si a-ti gasi echilibrul interior. Mai nou, astrologii ne spun ca si astrele sunt cele care ne determina sa abordam un anumit stil, in sensul ca fiecare zodie in parte are o anumita perceptie asupra frumosului. Aceasta perceptie se traduce in inclinatia spre un anumit stil vestimentar in defavoarea altuia. In functie de zodia ta, descopera care este stilul care iti pune cel mai bine in valoarea frumusetea si calitatile cu care ne-a inzestrat natura:

Berbec -Persoanele nascute sub acest semn sunt putin inclinate spre excentricitate, sunt indraznete, provocatoare si au o mare capacitate de seductie. Mai mult ca sigur ca aceste native stiu cum sa-si scoata in evidenta avantajele fizice. Acest lucru este evident in bunul gust de care dau dovada atunci cand vine vorba de a-si alege o tinuta prin care sa epateze. Persoanelor Berbec le plac culorile tari, tonice, in nuante cat mai aprinse. Nu vor spune nu niciodata unor culori precum rosu, albastru, verde sau galben. Culorile sunt puternice, pentru ca si personalitatea lor este puternica. Persoanele Berbec nu au un stil vestimentar foarte bine definit, simtindu-se excelent atat in haine sport, cat si in tinute elegante. Sentimentul de libertate de care sunt atat de dependente atinge insa cote maxime atunci cand adopta o tinuta cat mai lejera. Cand sunt binedispuse, o pereche de jeansii si un tricou in rosu intens constituie cea mai buna alegere.

Taur- Persoanele Taur sunt persoane foarte energice, hotarate ce dau dovada de un spirit pragmatic iesit din comun... chiar si atunci cand vine vorba de a-si cumpara haine pentru garderoba personala. Isi dau seama la prima vedere daca o haina le vine bine sau nu si nu stau prea mult pe ganduri inainte de a o cumpara. Totusi, cand merg la shopping, sunt tentate sa opteze pentru nuante dulci de galben si roz sau culori sobre precum maroul sau negrul. Nu le intereseaza cantitatea, ci calitatea, materialele precum stofa fina, matasea sau bumbacul constituind un must-have pentru ele. Opteaza pana si in timpul liber pentru un stil office, usor barbatesc pentru ca sunt constiente ca acesta le reprezinta suta la suta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri