29 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Cand purtam pietre pretioase ori semi-pretioase observam cum acestea au puterea de a ne influenta starea de spirit ori energia. Insa care sunt pietrele potrivite in functie de zodia fiecareia dintre noi?

Pietre pretioase pentru zodia Sagetator

Turcoaza: Va tempereaza ambitia si caracterul un pic agresiv. Mai mult, imbunatateste comunicarea cu persoanele din jur.

Topazul: Topazul este o piatra excelenta ce va ajuta sa va armonizati nu numai cu mediul in care va aflati, dat si cu persoanele cu care interactionati.

Cuartul: Aceasta piatra le ajuta pe nativele din zodia Sagetator sa scape de natura lor dualista si sa impace realitatea cu imaginatia.

Pietre pretioase pentru zodia Capricorn

Obsidianul: Aceasta piatra nu numai ca va ajuta sa fiti flexibile atunci cand faceti negocieri, dar va amplifica si calitatile de lider.

Granatul: Pentru nativii din zodia Capricorn, granatul ofera incredere in fortele proprii si ridica buna dispozitie. Este excelent si pentru a ajuta la socializare.

Safirul: Va imbunatateste intuitivitatea si atrage o mai buna intelegere a lumii ce va inconjoara.

Pietre pretioase pentru zodia Varsator

Ametistul: Va aduce intr-o dispozitie prietenoasa si va ajuta sa va exprimati gandurile si ideile cu caldura si sinceritate.

Chihlimbarul: Chihlimbarul vindeca ranile sufletesti ale nativilor din zodia Varsator si ii ajuta sa iasa din starile de depresie.

Hematitul: Aceasta piatra va aduce cu picioarele pe pamant atunci cand deveniti prea visatoare. Purtati-o in momentele ce necesita concentrare si disciplina.

Pietre pretioase pentru zodia Pesti

Calcedonia verde: Purtati aceasta piatra in momentele in care simtiti nevoia sa recapatati incredere in propriile forte si sa va aparati de oamenii care va deranjeaza.

Acvamarinul: Aceasta piatra le ofera nativilor din zodia Pesti capacitatea de a fi constienti de intentiile celor din jur.

Opalul: Opalul are un efect relaxanti si reconfortant pentru nativii din aceasta zodie. Protejeaza si impotriva comportamentelor vicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri