29 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Cand purtam pietre pretioase ori semi-pretioase observam cum acestea au puterea de a ne influenta starea de spirit ori energia. Insa care sunt pietrele potrivite in functie de zodia fiecareia dintre noi?

Pietre pretioase pentru zodia Berbec

Diamantul: Aceasta piatra pretioasa ii va ajuta pe nativii din Berbec sa despice adevarul si sa priveasca lucrurile clar. De asemenea, ea aduce noroc si bogatie personalitatilor dominate de Marte.

Ametistul: Este perfect pentru a activa rabdarea si a echilibra diferitele stari de spirit prin care trece nativul din zodia Berbec.

Smaraldul: Aceasta piatra se poarta pentru a aduce protectie, dar si pentru a încerca bateriile spirituale ale Berbecului mult prea ancorat in realitate.

Pietre pretioase pentru zodia Taur

Smaraldul: El scoate la iveala imaginatia si creativitatea nativilor din zodia Taur si, in acelasi timp, le mareste increderea in propriile forte.

Cuartul trandafiriu: Atunci cand este purtat de Tauri, cuartul trandafiriu aduce o stare de liniste, ii scapa de inhibitii si ii ajuta sa socializeze mai usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Lapislazul: Daca simti instabil emotional, aceasta piatra te va ajuta sa iti recastigi claritatea in gandire. Mai mult, activeaza si intuitia.

Pietre pretioase pentru zodia Gemeni

Agatul: Agatul trebuie purtat de nativii din zodia Gemeni atunci cand doresc sa se dezvaluie. De asemenea, aceasta piatra semi-pretioasa aduce vindecare si confort.

Turmalina: Aceasta piatra este perfecta pentru concentrare. De asemenea, ii ajuta pe Gemeni in meditatie.

Cuartul galben: Puteti purta cuartul galben pentru a va ridica moralul, dar si pentru a capata o atitudine senina si naturalete.

Pietre pretioase pentru zodia Rac

Perlele: Nu numai ca va ajuta sa va concentrati sau sa luati decizii cand le purtati, dar va si dau puterea interioara de care aveti nevoie in situatiile complicate.

Piatra lunii: Aceasta piatra are o influenta pozitiva asupra dumneavoastra cand aveti nevoie de o viziune mai clara asupra lucrurilor si atunci cand va lipseste intuitia.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Peridotul: Peridotul este o piatra exceptionala pentru vindecare. In cazul nativilor din zodia Rac, este foarte buna si pentru a iesi din depresie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri