28 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 200 share-uri

Ianuarie este o perioada a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. Februarie este o luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. In martie... cel mai bine este sa incepem cu noi. In aprilie si in restul lunilor lui 2012... afla citind in exclusivitate acest articol.

Alina Neagu este autoarea si fondatoarea revistei "Normal despre Paranormal – revista de spiritualitate si mister". In exclusivitate pentru Garbo, Alina ne-a permis sa facem public unul din articolele incluse in edita de decembrie a revistei, Calendarul Vibrational 2012. Cu ajutorul Alinei Neagu, vom afla care sunt vibratiile energetice ale fiecareia din cele 12 luni ale anului.

In paginile revistei mai puteti citi si alte articole interesante: "Destin sub analiza- Mircea Geoana, "victima flacarii violet", "Hipnoza, o poarta catre universul interior", "Miracole de Craciun", "Previziuni 2012", "Intamplari paranormale", "Deblocare energetica: secrete utile", "Sectele si calea cea mai usoara".

IANUARIE– „Oferind iubire, devii tu insuti iubit.”

O luna a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. In aceasta perioada, inima deschide mult mai lesne usile de care gandul s-a lovit, fara succes, in repetate randuri.. Depasiti vechile credinte si inaintati cu incredere in viata. Norocul poate fi de partea tuturor si este o chestiune de iubire. Daca nu stiati, curajul de a oferi fara asteptari, poarta numele noroc. O luna norocoasa, as zice... 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

FEBRUARIE – „Calatoria in interiorul propriei fiinte poate fi cea mai spectaculoasa.”

O luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. Dezordinea gandurilor atrage dupa sine saracia. Stiu ca suna a pura speculatie, am cules-o din empiric si n-as putea sa va explic cum de am ajuns la aceasta concluzie. Atentie, deci la ordinea interioaea, ea se va reflecta in exterior. 

MARTIE  – „Daca fericirea altuia te doare mai mult decat nefericirea ta, inseamna ca esti invidios.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri