4 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Venus, planeta iubirii, influenteaza zodia noastra in dragoste, facandu-ne sa avem fiecare o viziune unica asupra relatiilor. Care este caracterul tau venusian in functie de zodia sub care esti nascut?

Caracterul venusian al Scorpionilor este destul de extremist – in dragoste, accepta totul sau nimic. Firi pasionale, nativii din zodia aceasta sunt capabili sa iubeasca neconditionat, insa au tendinta sa devina un pic prea posesivi. Ei duc totul la extreme, lucru ce poate fi extraordinar de atragator pentru sexul opus, insa, in unele situatii, coplesitor. Apreciaza foarte mult loialitatea si poseda talentul nativ de a vedea dincolo de invelisul oricarei persoane. Atunci cand se simt nesiguri in relatie, devin extrem de suspiciosi.

Caracterul venusian al Sagetatorului

Zodia dominata de planeta Jupiter doreste in dragoste un partener alaturi de care sa traiasca experiente noi, sa calatoreasca si sa descopere aventura. Idealisti din fire, Sagetatorii se asteapta ca persoana iubita sa impartaseasca aceleasi teluri, vise si viziuni cu ei. Au nevoie de spatiu si de libertate pentru a fi fericiti. Radeti cu ei, insa, daca sunt suparati, luati-i in serios. Discutati cu ei, insa nu criticati modul lor de a privi lucrurile. Desi sunt destul de confuzi in ceea ce priveste capitolul sentimental, acesti nativi se dedica aproape total cand stiu ca si-au gasit sufletul pereche.

Caracterul venusian al Capricornului

Nativii din zodia Capricorn prefera sa fie singuri, lucru ce face parte din farmecul lor. Acest caracter venusian de “singuratic” atrage multe persoane de sex opus ce astfel isi doresc sa faca parte din viata acestor oameni speciali si un pic neintelesi. Desi nu sunt firi expresive in dragoste si partenerii lor si-ar dori sa nu fie atat de practici, Capriconii sunt totusi caractere calde si spontane. De fapt, pot fi extrem de romantici cu cel cu care isi impart viata. Cum se prezinta in fata celorlalti este foarte important pentru ei.

Caracterul venusian al Varsatorului

Persoanele nascute in zodia Varsatorului sunt deschise catre nou si sunt vazute ca rebele, unice si chiar provocatoare. Nu le place sa iasa din aceste tipare nici in dragoste. Sunt atrase de relatiile neconventionale: cu cat mai neobisnuit, cu atat mai bine. Varsatorii nu se iau dupa regulile celorlalti pentru ca au propriile reguli pe care le urmeaza aproape cu strictete. Le place sa fie iubiti pentru inteligenta si creativitatea lor. Desi se indragostesc destul de usor, iubesc rar, insa profund.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri