5 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

SABON intelege sensul profund al termenului 'dar' si acorda o atentie speciala ambalarii deosebite a cadourilor. Puteti alege cadoul dorit din cele pregatite deja cu inspiratie si bun gust sau puteti fi asistat in crearea unuia personalizat, in functie de dorintele dumneavoastra si de preferintele persoanei careia doriti sa i-l oferiti.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, dar si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Incepand cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, dupa o reteta australiana veche de 70 de ani, SABON s-a specializat in crearea unei experiente personalizate si palpitante, in dezvoltarea de produse de ingrijire pentru trup si suflet, considerand de asemenea ca mediul ambiental face parte integranta din aceasta experienta.

Produsele SABON sunt realizate din ingrediente de inalta calitate, pe baza unor formule ce respecta standardele internationale. Amprenta SABON o reprezinta inovatiile sale, cum ar fi sapunurile de casa vandute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice si, desigur, atentia in a asculta nevoile celor de langa noi. Increderea pe care oamenii o acorda produselor si serviciilor SABON de peste 14 ani, precum si dorinta de a beneficia de o ingrijire naturala, certifica prezenta a peste 100 de magazine in orase cosmopolite din intreaga lume.

Fiecare produs SABON este o parte dintr-o experienta placuta pe care vrei sa o traiesti iar si iar. Sarurile si parfumatele exfoliante cu minerale din Marea Moarta si uleiuri esentiale hranitoare, precum si laptele sau uleiul de baie transforma imbaierea intr-un ritual luxos pentru relaxarea si revitalizarea intregului corp.

Untul de Shea, uleiul de corp si lotiunile clasice ofera pielii hranire naturala si cea mai buna ingrijire, gratie ingredientelor ca unt de avocado, unt de cacao, ulei de migdale sau din samburi de struguri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri