Urmatoarele reguli de viata i-au fost atribuite lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Sunt reguli decente, pline de intelepciune si spiritualitate, invataminte care ne apropie mai mult de viata si de splendoarea sa.

“Sunt doua feluri de a-ti trai viata: unul, de a crede ca nimic nu este un miracol; al doilea, ca si cand totul este un miracol. (Albert Einstein)

Uneori ni se pare ca nu avem timp nici pentru ea, pentru viata. Suntem prea ocupati ca sa supravietuim incat sa mai apucam sa traim cum se cuvinte miracolul care se numeste viata. Cu bune, rele, asa cum este ea, viata se numara printre putinele daruri de care ar trebui sa stim cum sa ne bucuram. Viata merita traita. Ea este cel mai frumos dar care ne-a fost dat vreodata. Este ceea ce ne invata si Dalai Lama.

Desi nu exista o sursa sigura care sa poata confirma justetea atribuirii, urmatoarele reguli de viata prezentate mai jos i-au fost atribuite lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Sunt reguli decente, pline de intelepciune si spiritualitate, invataminte care ne apropie mai mult de viata si de splendoarea sa. Fara o formula magica sau eufemisme exagerate despre ceea ce noi oamenii numim fericire, invataturile lui Dalai Lama sunt motivante tocmai prin adevarul simplu pe care il inspira: viata poate fi minunata daca nu uitam cum sa o traim. Le redam mai jos in aceeasi forma in care ne-au parvenit:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

1. Tine minte intotdeauna ca marea iubirea si marile realizari implica riscuri imense.

2. Cand pierzi in viata, nu pierde si lectia pe care viata a vrut sa ti-o dea.

3. De-a lungul intregii tale vieti pe acest pamant, tine cont de cei 3 R:
-Respectul fata de sine,
-Respectul pentru altii
-Responsabilitatea pentru tot ceea ce faci si intreprinzi

4. Chiar daca vei fi tentat sa uiti atunci cand esti dezamagit, aminteste-ti ca a nu obtine ceea ce vrei poate fi uneori o minunata lovitura de noroc.

5. Invata regulile ca sa stii cum sa le incalci corespunzator.

6. Nu lasa o disputa mica sa strice o prietenie mare.

7. In momentul in care realizezi ca ai gresit, actioneaza imediat pentru a-ti repara greseala.

8. Rezerva-ti timp in fiecare zi pentru a-l petrece in propria companie.

9. Deschide bratele catre schimbare, dar atunci cand le deschizi nu lasa sa-ti plece valorile cu totul.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

10. Nu uita ca tacerea este uneori raspunsul cel mai bun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri