Inca din vechi timpuri, chipul unei persoane era pus in legatura cu felul sau de a fi. In China antica, fata era considerata oglinda spiritului interior, in timp ce in antichitatea greaca exista principiul Kalokagathia care asocia frumusetea cu bunatatea si uratenia cu un spirit rau.

Astazi nu mai facem astfel de asocieri radicale, care impart in buni si rai oamenii in functie de trasaturile fizicului lor, insa exista studii moderne care demonstreaza ca exista o legatura intre personalitatea cuiva si aspectul chipului sau. Nu putem sa vorbim insa despre o stiinta exacta. O putem pune mai degraba in aceeasi zona cu astrologia si cititul in palma. Exista totusi psihologi precum Julie Theroux care si-au construit intreaga cariera in baza acestei teorii care este folosita foarte des si in criminalistica, de altfel.

"Ochii tai sunt oglinda catre suflet, fata ta este o fereastra care lasa sa se vada personalitatea ta", considera Julie Theroux. "De multe ori vei vedea, instinctele tale in legatura cu prima impresie pe care ti-o lasa o persoana, se vor adeveri", spune Julie. Fetele noastre sunt precum o panza pentru pictura. Viata picteaza o poveste - durerile noastre, momentele de fericire, seninatatea sau momentele confuze. Deseori facem observatii empirice cu privire la povestea pe care o spune fata unui om.

Sunt zile cand ai vazut chipul tatalui tau si ai observat ca un ochi este un pic mai sus decat celalalt. Te-ai intrebat ce poate insemna asta? Ce spun sprancenele? Cum poti spune daca o persoana merita atentie sau nu?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

E timpul sa descoperim ce povesti ascund chipurile oamenilor...

Forma fetei

O fata rotunda arata o persoana foarte emotiva, un om sensibil si grijuliu. Aparent, acesti oameni prefera relatiile stabile si de lunga durata.

Un chip oval tradeaza o personalitate practica, metodica. Acesti indivizi au tendinta de a fi woorkoholici. De asemenea, persoanele cu fata ovala pot fi narcisiste ceea ce le dauneaza in relatii.

O fata triunghiulara - acest chip este asociat unui corp micut, slabut si unei persoane cu veleitati intelectuale. Chinezii asociaza aceasta figura cu sensibilitatea si creativitatea si de asemenea, cu o fire temperamentala.

O fata patrata este asociatat agresivitatii, ambitiei sau dorintei de dominare. Aceste persoane au o minte ascutita si foarte analitica.

Parul

Parul tau semnifica capacitatea de a rezista, puterea de a face fata celor ce ti se intampla, dorinta de izolare. Daca parul tau este foarte fin, delicat si matasos, esti o persoana sensibila si este posibil sa fii in acelasi timp si foarte fragila din punct de vedere fizic, mai ales daca ai o constitutie delicata. Firul de par gros si sanatos indica forta fizica si rezistenta la provocarile vietii. Ai mari puteri recuperatorii si iti plac provocarile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri