7 Ianuarie 2011 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Cum sa infrangi obiceiurile nesanatoase care te impiedica sa slabesti sau ai un tonus de invidiat? Iata sase pasi ce te pot ajuta daca decizi sa faci aceste mici schimbari.
4. Stabileste-ti un obiectiv nou in fiecare saptamana: Daca vei incerca sa faci schimbari majore s-ar putea sa nu iti iasa din prima si efortul depus va fi mult mai mare decat satisfactiile. Stabileste-ti un obiectiv nou, destul de mic sa nu iti deranjeze rutina zilnica dar destul de mare incat sa insemne ceva. Aceste mici obiective te vor ajuta sa sedimentezi schimbarile cu un efort minim.

5. Fii realist/a: Nu te astepta sa vezi schimbari majore peste noapte. Ca orice lucru ce ti-a intrat deja in rutina zilnica, inertia va fi destul de mare si schimbarile se vor vedea in timp. Rabdare, rabdare si iar rabdare si rezultatele iti vor oferi satisfactii mai mari decat te poti astepta.

6. Nu manca compulsiv: Relaxeaza-te altfel decat prin mancare. Fa exercitii, mediteaza, citeste, asculta muzica sau fa orice alt lucru care functioneaza la tine, dar nu manca compulsiv la stres, altfel in cel mai scurt timp vei cadea inapoi in vechiile obiceiuri.

Acest articol a fost scris de Claudiu Jojatu, autorul blogului Pauzadenutritie.ro. (Claudiu se specializeaza in Stiintele nutritiei, in cadrul Universitatii Babes Bolyai-Cluj )


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri