26 Iulie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Horoscopul thailandez are multe similitudini cu horoscopul vestic, insa spre deosebire de ultimul care are ca punct de referinta soarele, horoscopul thailandez are ca punct de reper pamantul. Iata care sunt zodiile horoscopului thailandez si intervalele lor, dar si trasaturile lor caracteristice:

14 Iunie -13 Iulie – Semnul acestor nativi face ca viata si destinul lor sa se afle sub influenta spiritului calatoriei, al descoperirii, al curiozitatii si al comunicarii. Inzestrati cu o piele curata si luminoasa si cu o privire isteata si patrunzatoare, nativii acestui semn stapanesc excelent cuvintele si au darul oratoriei. Este o placere sa-i ai ca interlocutori caci ideile lor, chiar daca se schimba destul de repede, curg fluent, sunt pertinente si au puterea de a-ti ramane in minte. Nativii acestui semn sunt volubili si flexibili, adaptandu-se cu usurinta noilor situatii. Atunci cand vine vorba de insusirea unor noi cunostinte si informatii, exploreaza si lasa in urma oameni, lucruri si situatii fara prea multa parere de rau.

14 Iulie – 13 August - Nativii acestui semn sunt inalti si zvelti, cu parul inchis la culoare si buze fie foarte subtiri, fie foarte carnoase. Particularitatile zodiei lor ii fac sa fie atasati si loiali familiei si valorilor familiale, dar si usor ancorati in trecut. Sunt plini de sensibilitate, iubind frumosul si artele. Au preocupari inteletuale si le place sa se inconjoare de oameni speciali cu care simt ca pot comunica intelectual si spiritual. Au o viziune romantica asupra vietii si, la intervale regulate, trec prin schimbari dramatice de perspective. Nu se tem de responsabilitati, insa din cauza faptului ca nu se pot adapta cu usurinta schimbarilor se tem de nou. Sunt fiinte loiale si sincere, insa nesigure pe ele. Au harul de a-i face pe cei dragi sa se simta minunat in prezenta lor si sunt extrem de fermecatori, glumeti si spirituali cu persoanele care le intra in gratii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri