24 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Există suflete pure, sufletele care nu ar răni voit pe nimeni și care suferă pentru fiecare situație nedreaptă. Acestea se pot simți adesea copleșiți, iar dacă și tu te numeri printre ei, iată ce poți face:

Sufletele sensibile, sufletele empatice sau cele care au răni emoționale profunde pot simți evenimentele din jurul lor cu mai multă intensitate. Există oameni care au fost atât de răniți, încât simți din interacțiunea cu ei cât de teamă le este să nu le mai fie zdrobită inima, încă o dată.

Există suflete pure, sufletele care nu ar răni voit pe nimeni și care suferă pentru fiecare situație nedreaptă. Acestea se pot simți adesea copleșiți, iar dacă și tu te numeri printre ei, iată ce poți face:

-Conștientizarea momentului prezent. Trecutul și viitorul nu există, tot ceea ce contează este momentul prezent. Prin tehnici de mindfulness, putem sa ne conectăm fizic, psihic și emoțional la clipa de față. Astfel, îngrijorările, anxietatea, regrele nu își au rostul, pentru că ele nu sunt emoții care să descrie felul în care privim clipa de "aici și acum".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

- Numeri binecuvântările

În orice situație te-ai afla, întotdeauna există acea luminiță de la capătul tunelului. În loc să îți faci griji cu privire la ceea ce nu merge în viața ta, ai posibilitatea să îți antrenezi mintea să vadă doar ceea ce este frumos și benefic în jurul tău.

- Mișcarea te ajută să nu ții în tine resentimentele. Energia circulă, iar daca nu poți depăși anumite sentimente negative, ele se pot "depozita" într-o anumită parte a corpului tău și așa vor apărea somatizările. Fă mișcare, yoga, pilates, aleargă sau dansează - orice sport este benefic, iar mintea ți se va limpezi.

- Dormi suficient

8 ore pe noapte de somn sunt un must. Culcă-te înainte de ora 12 și asigură-te că îți eliberezi mintea de orice grijă înainte de a pune capul pe pernă

Cele mai încurajatoare citate despre succes Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

- Roagă-te!

Fie că te încrezi în Dumnezeu, sau în oricare alta entitate superioară, rugăciunea face minuni! Pe youtube vei găsi multe rugăciuni să le asculți în orice moment al zilei. Trebuie doar să fii deschis!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri