Te enervezi repede, spui vrute si nevrute si apoi iti pare rau? Iata 17 modalitati pentru a te calma instantaneu

12 Mai 2017 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Esti iute la manie si in acel moment spui cuvinte pe care le regreti ulterior? Chiar daca dreptatea este, poate, de partea ta, invata sa iti gestionezi mania si crizele de furie:

10. Repeta o mantra care induce fericirea.

Recapata controlul asupra emotiilor tale repetand in minte sau cu voce tare: “Sunt o persoana fericita care nu vede niciun beneficiu in a ramane manios.”

11. Alege un mod pozitiv si sanatos de a scapa de manie.

Foloseste-te de endorfinele care te fac sa te simti bine pentru a disipa mania mergand la alergat, cantand tare sau dansand energic.

12. Personifica-ti mania.

Vizualizeaz-o ca pe un trol tafnos si irascibil. Da-l la o parte.

13. Printeaza pe o bucatica de hartie acest mesaj: “Cel care te enerveaza are control asupra ta” (Elizabeth Kenny).

Pastreaza-l intotdeauna asupra ta si repeta-l in minte atunci cand simti ca mania pune stapanire pe tine sau scoate-l din geanta/buzunar si citeste-l, daca acest lucru este posibil.

14. Intr-o confruntare, fa fizic un pas inapoi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

15. Imagineaza-ti gandurile pline de manie ca pe niste seminte amare, otravitoare. Nu le lasa sa prinda radacini in mintea ta. In schimb, cultiva o gradina fericita, iertatoare populandu-ti gandurile cu citate care alunga mania.

16. Planteaza o gradina a compasiunii. Du ideea de mai sus la nivelul urmator cu o cutie de ghivece pe care o poti pastra pe balcon sau la fereastra. Pentru binele tau, planteaza o floare pentru oricine te-a enervat semnificand ca iti doresti sa il/o ierti.

17. Graveaza-ti un mesaj care te calmeaza pe un inel.

Alunga mania jucandu-te cu inelul si gandindu-te la cuvintele linistitoare inscriptionate pe el.

Sursa: tinybuddha.com/blog. Aici puteti citi toate cele 40 de modalitati pentru dizolvarea maniei recomandate de expertul Laura Tong.


Foto homepage: ESB Professional /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri