Bill Gates este unul dintre cei mai influenti si bogati oameni din lume, el fiind unul dintre fondatorii celui mai mare business din domeniul calculatoarelor – Microsoft.

Gates s-a nascut in Seattle in anul 1955 si inca de la varsta de 13 ani, viitorul mare afacerist a demonstrat o pasiune ardenta fata de domeniul programarii. Inovatia tehnologica de care ne bucuram si noi astazi este datorata imensei contributii pe care Microsoft a adus-o pe piata calculatoarelor. Prin inovare si strategii de business eficiente, Bill Gates impreuna cu partenerul sau Paul Allen, au construit cea mai mare afacere de softweruri din lume. De-a lungul acestui proces, Gates a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din lume. In februarie 2014, Gates s-a retras de la conducerea Microsoft.

Nu mai putin important este faptul ca Bill Gates intoarce imensa favoare pe care i-a acordat-o viata, investind si promovand dezvoltarea umanitatii prin Fundatia Bill&Melinda Gates, Melinda fiind sotia sa. Ea l-a cunoscut pe Bill Gates in timp ce lucra pentru Microsoft si mai apoi s-au casatorit in anul 1994, avand ulterior trei copii impreuna.

Toate vietile sunt de o egala valoare. Lucram cu optimism pentru reducerea inegalitatii., este mottoul Fundatiei Gates.

Ideologia sa de viata, compasiunea, increderea de sine si inteligenta lui Bill Gates pot sa constituie o adevarata sursa de inspiratie pentru noi toti.

Bill Gates: Top 10 reguli ale succesului!

1. Billa Gates: Ca sa ai succes, trebuie sa ai energie

Daca vrei sa atragi succesul in viata ta, sa atragi abundenta si sa ai o viata incarcata de sens, cel mai bine este sa iti asumi munca pe care o faci. Calatoria va fi plina de incercari si triatloane si astfel ai nevoie sa te asiguri ca ai energia si tenacitatea sa te tii de treaba ta!

Foto: Flickr/ Charis Tsevis

2. Bill Gates: Iesi din turma!

Daca vrei sa ai o influenta asupra turmei, iesi din turma! Asuma-ti riscuri calculate, chiar daca la inceput poate parea ca vei da gres.

3. Bill Gates: Munceste din greu

Nu e fizica quantica: Daca iti doresti succesul in orice domeniu, evident ca trebuie sa muncesti din greu!

4. Bill Gates: Creeaza constient viitorul!

Foloseste-ti viziunea ca sa creezi viitorul. Acela pe care ti-l doresti. Crezi in capacitatea ta! Siguranta de sine e foarte importanta in absolut tot ce facem. Tu stii ce ai de oferit si nu te opri pana cand toata lumea nu va afla de acest acest lucru.

Citeste mai derparte >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri