Ne mai desparte aproape o luna de anotimpul cel mai calduros al anului, iar vara lui 2009 nu se anunta deloc a fi una linistita si lipsita de evenimente. Din contra, miscarea haotica a astrelor ceresti atrage dupa sine o perioada de 90 de zile in care se nasc sentimente contradictorii, se fac eforturi, exista incredere si dorinta de mai bine, au loc schimbari care desi nu par importante vor influenta intr-un mod decisiv evolutia personala si profesionala pana la sfarsitul anului in curs. Reactia zodiilor la modul de aliniere al planetelor va fi diferita, variind in functie de personalitatea fiecarei zodii in parte, de circumstante si de relatiile cu celelalte zodii. Va propunem asadar un minighid al principalelor previziuni astrologice pentru vara lui 2009:

Scorpion -Pentru a atenua impactul negativ pe care il creeaza asezarea bizara a planetelor, Scorpionul va trebui sa puna mai mult accent pe comunicare, pe colaborarea cu ceilalti, pe stabilirea clara a prioritatilor sale si pe valorificarea oportunitatilor care ii ies in cale. Este important ca Scorpionul sa dea frau liber sentimentelor sale si sa fie mai afectuos si tandru cu partenerul de viata, sa-l faca sa se simta dorit si iubit. In caz contrar, acesta se va simti neglijat si nimeni nu va mai putea impiedica izbucnirea unor conflicte de toata frumusetea in relatia Scorpionului. Astrele vor sustine eforturile sentimentale ale Scorpionului doar daca si le va sustine si singur. Sanatatea este favorizata in mod special de catre astre.

Sagetator - Sagetatorul va continua pe aceeasi linie de la inceputul anului, adica pe cea a implicarii in mai multe actiuni si activitati care ii vor aduce un puternic sentiment de realizare si implinire. Sagetatorului pare sa-i mearga bine pe toate planurile atunci cand pe plan personal se simte fericit, iar venirea pe lume a unui copil nu face decat sa intareasca si mai mult sentimentul de apartenenta la familia pe care si-a intemeiat-o. Sagetatorul va avea sustinere si sprijin din partea partenerului de viata pentru a-si initia o parte din proiectele sale si va fi incurajat si in finalizarea acestora. Nu este exclus ca din dorinta de reusita sa se aventureze in afaceri dubioase, cu un factor mare de risc care vor atrage dupa ele anumite probleme financiare si conflicte cu partenerii de afaceri.

Capricorn -Prima jumatate a anului nu a fost una usoara pentru Capricorn mai ales ca astrele au aruncat mize mari pe seama sanatatii acestuia. Incepand insa cu aceasta vara, starea de sanatate generala a Capricornului se va imbunatati simtitor. Viata de familie se anunta linistita, mult prea linistita pentru dorintele exacerbate ale Capricornului. Manat de spiritul sau aventuros si capricios, Capricornul viseaza la noi cuceriri si senzatii inedite si doreste mai mult ca niciodata sa-si traiasca viata din plin. Pentru ca se simte constrans de partenerul de viata in acest sens, nu de putine ori este dispus sa renunte la stabilitate si liniste, invocand despartirea. La serviciu, va fi implicat fara voia sa in anumite conflicte cu superiorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri