Ne mai desparte aproape o luna de anotimpul cel mai calduros al anului, iar vara lui 2009 nu se anunta deloc a fi una linistita si lipsita de evenimente. Din contra, miscarea haotica a astrelor ceresti atrage dupa sine o perioada de 90 de zile in care se nasc sentimente contradictorii, se fac eforturi, exista incredere si dorinta de mai bine, au loc schimbari care desi nu par importante vor influenta intr-un mod decisiv evolutia personala si profesionala pana la sfarsitul anului in curs. Reactia zodiilor la modul de aliniere al planetelor va fi diferita, variind in functie de personalitatea fiecarei zodii in parte, de circumstante si de relatiile cu celelalte zodii. Va propunem asadar un minighid al principalelor previziuni astrologice pentru vara lui 2009:

Varsator –In luna iunie, stabilitatea reprezinta o adevarata problema pentru Varsator, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Daca te afli sub semnul acestei zodii, in aceasta luna asteapta-te la neasteptat. Vei fi surprinsa de evenimente deoarece te vei gasi prinsa chiar in mijlocul lor si nu mai ai loc de scapare. Oricat de greu iti este sa iei decizii, vei fi pusa in postura de a actiona, de a spune raspicat lucrurilor pe nume. Rupturile si despartirile din trecut vor da o noua dimensiune vietii tale, in sensul eliberarii de sentimentele de vina si regret care te-au insotit in prima jumatate a anului. O schimbare in bine se intrevede in viata personala incepand cu ultimele 10 zile ale lui iulie. Atunci vei constata o evolutie pozitiva a vietii tale, iar greselilele tale amoroase se vor transforma in maturitate si in dorinta de implicare totala in relatia actuala. Pe plan profesional, manifesti o oarecare superficialitate si nepasare fata de indatoririle zilnice pentru care vei fi trasa la raspundere la mijlocul toamnei.

Pesti - Pentru aceasta vara, Pestii nu vor schimbari, ci isi doresc liniste, echilibru, armonizarea vietii de familie cu cea profesionala, asezarea vietii lor pe o linie stabila. Iar spre marea lor bucurie, astrele sunt de partea lor. Se vor simti plini de viata, vor manifesta mai multa disponibilitate fata de partenerul de viata, vor lasa mai mult de la ei, vor da uitarii atitudinile extreme si vor fi dispusi sa incetineasca ritmul agitat in care traiesc. Pe plan financiar, nu este momentul potrivit pentru a face investitii majore, asa ca astrologii le recomanda Pestilor sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie definitiva. In ceea ce priveste sanatatea, Pestii se numara printre favoritii horoscopului. Debordeaza de energie, sunt dinamici, optimisti si calmi si spre deosebire de lunile de primavara, tensiunile nervoase se vor atenua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri