Ne mai desparte aproape o luna de anotimpul cel mai calduros al anului, iar vara lui 2009 nu se anunta deloc a fi una linistita si lipsita de evenimente. Din contra, miscarea haotica a astrelor ceresti atrage dupa sine o perioada de 90 de zile in care se nasc sentimente contradictorii, se fac eforturi, exista incredere si dorinta de mai bine, au loc schimbari care desi nu par importante vor influenta intr-un mod decisiv evolutia personala si profesionala pana la sfarsitul anului in curs. Reactia zodiilor la modul de aliniere al planetelor va fi diferita, variind in functie de personalitatea fiecarei zodii in parte, de circumstante si de relatiile cu celelalte zodii. Va propunem asadar un minighid al principalelor previziuni astrologice pentru vara lui 2009:

Fecioara- Influenta astrelor asupra parcursului existential al Fecioarei in perioada verii nu este tocmai benefice, dar nici nu ii vor zgudui din plin existenta. Vei fi pusa in situatii ciudate, care de care mai neobisnuite si daca nu ar fi vorba de propria persoana, ai rade cu gura pana la urechi de ineditul situatiilor si le-ai ignora cu seninatate. Este foarte posibil insa ca pe plan sentimental sa fii suprinsa de o cerere in casatorie neasteptata, de incercarile partenerului de viata de a oficializa relatia voastra sau de dorinta acestuia de a avea un copil. Intemeierea unei familii este un lucru la care visai de mult timp, dar pentru ca te prinde pe nepregatite iti starneste teama, nesiguranta si nehotarare. Recomandarea astrologilor este sa lasi lucrurile sa-si urmeze fagasul lor normal, sa-ti asculti instinctele si sa gandesti cu mult calm inainte de a lua o hotarare drastica. Pe de alta parte, criza financiara mondiala este pe cale sa-ti goleasca si tie buzunarele. Mare atentie asadar la felul in care iti gestionezi banii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Balanta- In ciuda miscarilor dezordonate ale astrelor, pentru Balanta se creeaza imprejurari favorabile unei activitati socio-profesionale intense si profitabile. Cu putina concentrare, ambitie multa, efort si disponibilitate de a-si lasa viata personala pe un plan secund, Balanta va trece prin una dintre cele mai infloritoare perioade din cariera sa. Se va face remarcata, va primi laude din partea colegilor si foarte probabil o avansare din partea superiorilor. Din punct de vedere al relatiilor interumane, in aceasta vara va avea ocazia sa cunoasca o serie de persoane noi si interesante care ii vor face viata mai incitanta si palpitanta. Sansele unei noi revelatii sentimentale sunt minime, insa experientele de viata ale noile cunostinte ii vor deschide ochii Balantei si o va determina sa se hotarasca asupra a ceea ce isi doreste cu adevarat de la viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri