Ne mai desparte aproape o luna de anotimpul cel mai calduros al anului, iar vara lui 2009 nu se anunta deloc a fi una linistita si lipsita de evenimente. Din contra, miscarea haotica a astrelor ceresti atrage dupa sine o perioada de 90 de zile in care se nasc sentimente contradictorii, se fac eforturi, exista incredere si dorinta de mai bine, au loc schimbari care desi nu par importante vor influenta intr-un mod decisiv evolutia personala si profesionala pana la sfarsitul anului in curs. Reactia zodiilor la modul de aliniere al planetelor va fi diferita, variind in functie de personalitatea fiecarei zodii in parte, de circumstante si de relatiile cu celelalte zodii. Va propunem asadar un minighid al principalelor previziuni astrologice pentru vara lui 2009:

Rac- Nici tu nu stii cum sa caracterizezi starile opuse prin care treci: esti cand bulversata si trista, cand exuberanta si gata sa infrunti lumea de una singura, cand atat de prinsa in singuratatea ta ca nu ai nici cea mai mica intentie de a scoate coada din ea, cand entuziasta si plina de speranta, pornind cu indrazneala in cautarea marii iubiri. Un singur lucru e cert insa: in sfarsit, soarele verii rasare si pe strada insingurata a Racului. Aceasta vara este vara sa. In grupurile de prieteni in care se invarte, va intalni o persoana deosebita de care se va indragosti pana peste cap si care il va scoate din starea sa de reverie si meditatie permanenta asupra trecutului.

O relatie frumoasa si de lunga durata va lua nastere pentru racii singuri, iar cei care au deja un partener vor simti ca s-au indragostit pentru a doua oara. Pesimismul incurabil al Racului nu are leac insa. Chiar si in aceste conditii va trai cu frica in san, avand impresia ca aceasta iubire este prea frumoasa ca sa nu se sfarseasca la un moment dat. De asemenea, in luna august, se intrevede posibilitatea unui nou job. Nu este unul extraordinar sau unul care sa aduca castiguri exorbitante Racului, insa ii va spori increderea in sine si ii va conferi sentimentul de utilitate. Va invata multe lucruri noi care ii vor starni entuziasmul.

Leu -Toata lumea este cu ochii pe gesturile si actiunile Leului si toti se asteapta ca acesta sa indeplineasca lucruri marete si fapte memorabile. Sa nu ne mire daca Leul va trebui sa dea socoteala in fata celorlalti pentru fiecare cuvintel pe care il rosteste sau ca aceasta ar putea fi interpretat intr-un mod gresit. Greselile savarsite in trecut, increderea pe care oamenii i-au acordat-o in urma cu ceva timp, egoismul si rautatea de care a dat dovada in relatiile cu ceilalti, toate acestea se sparg acum in capul Leului. Este randul lui asadar sa se revanseze, sa arate ca poate sa fie si altfel decat il considera toti cei din jur. In primele 10 zile din luna iunie, Leul se va simti singur impotriva tuturor, frustrat si tensionat, insa incepand cu cea de-a doua luna a verii, alinierea planetelor aduce pentru Leu impacarea cu sine si cu ceilalti, intelegerea rostului prieteniilor si reconciliarea cu persoana iubita. Pe plan profesional, in carca Leului vor fi aruncate noi responsabilitati si atributii carora va trebui sa le faca fata cu responsabilitatea si sarguinta care il caracterizeaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Scapă de kilogramele în plus în doar două zile! Dieta magică care te ajută să ajungi la corpul mult visat

28 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri