Traieste, reflecteaza, iarta, iubeste, razi! 5 feluri in care poti castiga in intelepciune in fiecare zi

30 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Putem creste in intelepciune zi de zi cultivand urmatoarele alegeri:

• Auto-reflectia

In momentele in care esti un factor de decizie, atat pentru pentru tine, cat si pentru cei din jur, opreste-te un moment si incearca sa te pui in postura unui observator obiectiv si sa iti analizezi faptele si deciziile. A observa, a analiza si mai apoi, daca este nevoie, a schimba ceva, sunt cai sigure prin care vei castiga un plus de intelepciune.

Nimeni nu spune ca trebuie sa fii perfect sau ca nu vei mai gresi niciodata. Insa daca reflectezi la anumite cauze sau triggeri care au stat la baza unor situatii neplacute, poti apoi sa iti ceri iertare daca ai gresit si sa faci tot posibilul sa le schimbi.

• Umorul


Foto: puhhha / Shutterstock

Se spune ca rasul este cel mai bun medicament. In plus, este contagios, creeaza legaturi intre oameni prin cresterea nivelului de fericire si intimitate si antreneaza schimbari fizice pozitive in organism: inlatura tensiunea fizica si stresul, imbunatateste sistemul imun, antreneaza eliberarea endorfinelor, are efect analgezic temporar si protejeaza inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

De asemenea, este un puternic antidot al situatiilor conflictuale, inlatura supararea, ofera speranta si te mentine motivat si concentrat pe rezolvarea problemelor. Si este gratuit! Merita sa aloci o ora sau doua din viata ta cautand filmulete amuzante pe youtube sau o comedie, joaca-te cu animalul de companie ori cu copiii, sau organizeaza periodic seri amuzante cu prietenii sau cei dragi.

In concluzie, traieste, reflecteaza, iarta, iubeste, razi! Esti un om care a castigat intelepciune si a crescut spiritual. Felicita-te ca ai ajuns asa departe si nu uita sa te iubesti pe tine insuti!

de Ramona A.

Foto homepage: Aleshyn_Andrei / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri