15 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descopera care sunt cele 10 adevaruri pe care trebuie sa ti le amintesti atunci cand lucrurile nu merg prea bine pentru tine sau te afli in momente dificile. Iti vor da putere si te vor ajuta sa nu te dai batut:

7. Fii bun cu tine insuti

Accepta ca faci tot ce poti pentru propria-ti persoana si ca asta este suficient de bine. Avem tendinta sa ne fim cei mai aspri critici, iar acceptandu-ne, le usuram inclusiv celor din jur sarcina de a ne tolera si intelege.

8. Lucrurile importante necesita timp

Rezultatele imediate rareori sunt cele mai bune. Cu rabdare, iti poti dezvolta potentialul foarte mult. Daca dorintele tale ar fi intotdeauna indeplinite instantaneu, ai fi lipsit de bucuria asteptarii nerabdatoare si a anticiparii plina de sperante. Lucrurile care vin intr-o clipa, dispar la fel de repede. Valoreaza ceea ce iti solicita timp si angajament! Recompensele instantanee devin banale si plictisitoare. Suntem aici unde ne aflam pentru a experimenta bucuria rabdarii si anticiparii si consolidarea increderii.

9. Viata este o aventura

Riscurile pe care ti le asumi te ajuta sa cresti spiritual, sa iti dezvolti creativitatea si sa incerci lucruri noi. Nu poti atinge succesul fara sa gusti si pastila amaruie a disconfortului, dar aventurandu-te pe acest traseu, iti vei infrunta propriile limite. Iesi din zona ta de confort! Chiar ti se pare infricosator, este interesant, asa ca FA-O!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

10. Fii modest!

Modestia se refera la o atitudine simpla, lipsita de pretentii, respectuoasa. La smerenie si ascultare. Insa modestia poate veni de la umilinta, unul dintre cele mai dificile sentimente caruia trebuie sa ii faci fata. Insa odata cu umilinta vei castiga si intelegerea ca de fapt lucrurile nu sunt atat de mari pe cat le faci tu sa fie. Nu ar trebui sa iti fie rusine pentru nimic. Iubeste-te, iarta-te si accepta ca trebuie sa treci prin iad ca sa intelegi Paradisul si ca esti, pana la urma, o persoana respectabila. Nu mai fi asa de dur cu tine insuti! Esti un OM frumos, atat in interior cat si in exterior!

de Ramona A.


Foto homepage: KARABAN Valeriya / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri