15 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descopera care sunt cele 10 adevaruri pe care trebuie sa ti le amintesti atunci cand lucrurile nu merg prea bine pentru tine sau te afli in momente dificile. Iti vor da putere si te vor ajuta sa nu te dai batut:

In viata nu exista lucruri bune sau mai putin bune, ci doar experiente care iti ofera lectii si te ajuta sa cresti. Atunci cand inchei un capitol din viata ta si te straduiesti sa gasesti un impuls pentru a schimba ceva, ori atunci cand lucrurile par sa nu mearga prea bine, iata ce trebuie sa iti reamintesti:

„Daca nu iti este bine, vezi de ce nu iti este bine. Nu trece peste pentru ca poti trece peste. Nimic nu se intampla pentru ca se intampla. In toate experientele mari exista un mesaj. Economia timpului este una dintre cele mai reale si benefice actiuni ale omului in criza. Viata este o suma de ceva. O suma de amintiri, de visuri. Tu stabilesti in ce suma traiesti.” Chris Simion

10 adevaruri pe care sa ti le reamintesti in timpuri dificile

1. Durerea te ajuta sa cresti (e inaltatoare)

O veche zicala spune ca “ceea ce nu te omoara, te face mai puternic”. Acest lucru este valabil, dar pana sa devii mai puternic, este esential sa iti poti accepta durerea. Uneori viata iti poate oferi si momente tragice, iar atunci cand iti este dificil sa le abordezi, tendinta este de a te retrage in propria-ti carapace si de a le ignora. Insa de fiecare data cand faci asta, o bucatica din tine ramane in urma. Atunci cand te disociezi de propria durere, nu faci altceva decat sa provoci o ruptura in tine insuti, mult mai frecvent cunoscuta sub sintagma de “inima franta”. Daca iti constientizezi si accepti durerea, esti deja pe cale de a te vindeca iar cresterea ta spirituala va fi mult mai profunda. Cel mai mult cresti prin intermediul experientelor dificile, asa ca accepta-le, adopta-le, lasa intunericul sa te modeleze, sa te indrepte, sa te aline si sa te nasca intr-o noua viata, intr-un nou mod de a fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

2. Cele mai mari temeri sunt de fapt o iluzie

Foto: Lightspring / Shutterstock

Frica te controleaza in masura in care ii permiti tu sa o faca. De fapt, tu esti singura persoana care poate detine controlul, asa ca este bine sa il preiei cat mai devreme. Tine minte ca daca te opui unui lucru, acesta va persista, iar evitand ceea ce iti provoaca teama, frica va creste. Cu cat te gandesti mai mult la lucruri infricosatoare, cu atat te vei pozitiona in aliniament vibrational cu ele, iar cum opusul fricii este iubirea, atunci cand frica isi gaseste salas in tine, vei respinde automat dragostea.

Esenta iubirii este acceptarea. Accepta lucrurile asa cum vin, asa cum sunt si asa cum vor fi. Frica este cea mai mare iluzie cu care te poti infrunta, o iluzie a ego-ului, o atingere usoara care te coboara in constiinta inferioara, in acea stare de actiune si reactiune, instinctul de supravietuire dincolo de care omul trebuie sa evolueze. Daca stai sa te gandesti, cele mai mari temeri cu care ne confruntam pot fi rezumate la frica de necunoscut, fie ca este vorba despre moarte, pierdere sau viitor. Astazi traim intr-o lume in care nu stim ce ne asteapta peste o ora, o zi sau o luna. Frica este doar o emotie, ce reiese din propriile ganduri. Prin constientizare, vei invata cum sa te separi de propriile ganduri si emotii. Nu te identifica cu emotiile tale si nici cu gandurile tale. Tu esti observatorul impartial.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri