24 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Este dreptul fiecareia dintre noi sa isi traiasca viata asa cum isi doreste si sa faca propriile alegeri.

"Bani. Timp. Energie. Libertate. Sfarsitul povestii. Unele femei se nasc fara instinctul matern si fara dorinta de a avea copii. Si nu este absolut nimic in neregula cu acest lucru". - Bethany C.

"Nu sunt egoista. Pur si simplu nu vreau sa am copii. Niciodata. nu sunt facuta pentru a avea copii, nu imi place sa fiu in preajma lor si imi place sa pot sa ma concentrez pe cariera si pasiunile mele. Imi traiesc viata asa cum vreau si asta se intampla sa nu includa copiii". - Adriana R.

"In primul rand, imi este imposibil sa am copii. In al doilea rand, nu am sa adopt pentru ca mi-as fi dorit sa am proprii mei copii. In al treilea rand, am inteles ca ma voi descurca in aceasta viata si daca nu voi avea copii". - Valerie H.

"Ai vazut cum se comporta copiii in ziua de azi? Nu cred ca pot sa ma descurc". - Sarah T.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

"Am avut o mama extraordinara. A fost atat de dedicata incat avea trei job-uri doar pentru a ma putea tine la facultate, pentru a-mi putea cladi un viitor. A dat totul pentru copii ei si apoi pentru nepotii ei. Nu cred ca am pasiunea pe care a avut-o ea pentru postura de mama. Nu ma intelegeti gresit, imi iubesc nepotii, as face orice pentru ei si sunt prezenta in viata lor mai mult decat alte matusi. Dar sa am propriul meu copil, sa vad prin ce trec femeile si cum isi schimba vietile in momentul in care au un copil…pur si simplu aceste lucruri nu sunt pentru mine. Este un lucru minunat si multi oameni isi doresc sa aiba copii. Puteti sa ma numiti egoista sau oricum vreti voi, dar imi place viata mea exact asa cum este si nu vreau sa o schimb. Pot sa fac ce vreau, cand vreau, pot sa dorm pana tarziu in weekend, pot sa calatoresc si sa fac lucruri pentru mine. Si sincera sa fiu, imi place sa imi cumpar sneakersi, multi sneakersi. Si imi place sa imi rasfat rudele si copii lor. Aceste lucruri imi aduc fericirea si bucuria de care am nevoie". - Jessica S.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

"Ce ar fi daca as spune ca nu este treaba nimanui? Nu avem nevoie de un motiv pentru a nu avea copii. Nu vreau sa am copii. Ultima oara cand am verificat era viata mea si puteam sa fca ceea ce vroiam cu ea. Nu datorez nimanui absolut nicio explicatie". - Mandie L.

Sursa: WomensHealthMag.com

foto prima pagina: femeie matura, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri