12:04, 28 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle

Esti cea mai buna mama din lume si vreau sa fiu si eu intr-o zi cea mai buna mama pentru copiii mei. Iti multumesc ca m-ai lasat sa invat singura anumite lucruri pentru ca asa am ajuns sa fiu omul care sunt astazi.

Nici acum nu imi gasesc cuvintele sa pot sa iti spun tot ceea ce simt pentru tine si tot ceea ce insemni pentru mine. Cuvintele sunt prea mici, gesturile prea lipsite de sens si gandurile prea mari pentru a fi transpuse in cuvinte.

Stii ca esti totul pentru mine si ca asa vei fi mereu.

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Stii ca as face orice pentru tine si nimeni nu va schimba vreodata acest lucru.

Stii ca pentru mine esti cea mai buna mama din lume si vreau sa fiu si eu intr-o buna zi cea mai buna mama pentru copiii mei.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

foto: mama si fiica, shutterstock

Stii ca pentru mine esti asemeni unui inger cu puteri miraculoase, o fiinta fantastica, minunata si speciala asa cum nu mai este alta in lume.

Mai mult de atat, as vrea sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Pentru faptul ca esti aici neconditionat. Pentru ca imi spui mereu ca ma iubesti fara sa astepti nimic in schimb. Pentru ca doar tu poti sa ma linistesti atunci cand plang.

Pentru ca ma incurajezi mereu sa fac ceea ce imi place. Pentru ca m-ai invatat sa fiu un om bun si sa ii iubesc pe cei de langa mine.

Pentru ca m-ai invatat sa ii respect pe cei din jur si sa ma respect pe mine. Pentru ca m-ai invatat ce inseama iubirea si pentru ca mi-ai aratat ce inseamna o familie.

Pentru ca esti un model pentru mine si pentru ca m-ai invata sa apreciez lucrurile importante in viata.

Pentru ca m-ai invatat ce e bine si ce e rau, pentru ca mi-ai ascultat mereu nemultumirile si pentru ca nu mi-ai tinut partea in orice situatie. Pentru ca m-ai invatat sa accept un esec si pentru ca m-ai invatat sa lupt pentru ceea ce imi doresc.

Pentru ca mi-ai calauzit fiecare pas si pentru ca stiu ca esti langa mine in orice clipa a vietii.

Pentru ca atunci cand imi este cel mai greu, ma gandesc la tine si totul dispare.

Pentru ca aunci cand vin acasa simt ca nimic rau nu mi se poate intampla, simt ca sunt din nou un copil care nu si-a luat inca viata in piept.

Iti multumesc pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce sunt pentru ca sunt omul de acum datorita tie.


As vrea sa iti mai spun si ca imi pare rau...imi pare rau ca te-am mintit de atatea ori cand eram un copil fara minte, si tu nu mi-ai lasat nicio clipa impresia ca nu ma crezi.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri