31 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 105 share-uri

De fiecare data, in noaptea dintre ani, inchidem ochii si ne deschidem sufletele pentru a simti magia si a privi pentru cateva secunde in viitor.

Lista cu rezolutii de Anul Nou s-a transformat in una dintre cele mai populare traditii si este si cea pe care ne-o dorim cel mai mult sa se indeplineasca. De la an la an dorintele si visele noastre se mai schimba insa, pasiunea si speranta pe care ne-o sadim in suflet ramane aceeasi. Este momentul sa reflectam asupra schimbarilor pe care vrem sau avem nevoie sa le facem si sa ne provocam inca o data pentru anul care vine.

10 rezolutii de Anul Nou

1. Petrece mai mult timp cu cei dragi

Cum ar fi viata noastra fara oamenii care ne sunt alaturi atunci cand ne este greu, care ne fac sa zambim si care ne dau o raza de speranta si in cele mai negre clipe din viata noastra? Indiferent ca este vorba de familie sau prieteni incearca sa petreci cat de mult poti alaturi de cei pe care ii iubesti si fa in asa fel incat sa simta tot ce ai in suflet pentru ei.

2. Invata sa faci ceva nou

Fie ca este vorba de o limba straina, un curs de gatit sau un dans de societate, orice rezolutie care implica imbogatirea ta intelectuala, spirituala, psihica sau fizica este bine venita si trebuie pusa in practica. Pentru a ne putea bucura din plin de cea mai frumoasa aventura, numita viata, trebuie sa o descoperim in toate felurile si sa ne imbogatim sufletul cat putem de mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

3. Ai mai multa incredere in tine

Putem sa avem viata pe care ne-o dorim si sa ajungem acolo unde ne-am propus atata timp cat ne incredem in fortele noastre. Incearca sa crezi mai mult in tine si ofera-ti sansa de a fi propria ta eroina.

4. Inlatura persoanele toxice din viata ta

Viata nu se rezuma doar la momente frumoase, iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau nu sunt intotdeauna cei mai potriviti pentru tine. Anul Nou este cel mai bun moment pentru a-ti promite tie insati, ca nu vei mai lasa oamenii nepotriviti sa faca parte din viata ta si ca nu le vei mai oferi sansa sa fie langa un om extraordinar ca tine.


Foto: rezolutii de anul nou, Shutterstock

5. Du-te unde nu ai mai fost niciodata

Unul din cele mai placute lucuri in viata este sa calatoresti si sa descoperi locuri noi si frumoase de unde sa te intorci cu amintiri extraordinare. Chiar daca poate fi mai dificil, incearca sa iti promiti ca in fiecare an vei merge intr-un loc pe care nu l-ai vizitat pana acum.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

6. Premiaza-ti fiecare succes, indiferent cat de mic

Chiar daca cei din jurul tau poate nu observa de fiecare data micile schimbari pe care tu le faci si fiecare evolutie a ta, nu ei sunt cei care trebuie sa te recompenseze, ci chiar tu. In loc sa fii mereu critica in ceea ce te priveste, incearca sa-ti oferi momente in care sa te rasfeti si sa te privesti in oglinda mandra de toate realizarile tale .

7. Cauta iubirea sub toate formele ei

Iubirea este motorul care porneste lumea si putem sa fim fericite atata timp cat invatam sa o vedem si sa o traim in toate variantele sale, indiferent ca este vorba de o iubire neconditionata, inaltatoare, patimasa sau statornica.

8. Ajuta-i pe cei din jur

Este una dintre acele rezolutii de Anul Nou la care poate nu ne gandim prea mult dar care ne poate infrumuseta viata. Totodata ne poate aduce o pace si o fericire ce nu nu poate fi simtita decat atunci cand oferi si cand poti fi motivul pentru care cineva zambeste.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

9. Fii mai organizata!

Te plangi mai mereu ca nu ai timp sa faci tot ce iti propui, ca ai casa intoarsa pe dos si ca nu iti mai gasesti ce ai nevoie? Propune-ti sa fii mai organizata si sa iti faci viata mai usoara, astfel vei avea mai mult timp pentru tine, pentru distractie si pentru relaxare.

10. Lupta cu toate puterile pentru ceea ce iti doresti

Una dintre cele mai importante rezolutii pentru Anul Nou este sa nu lasi nimic sa stea in calea fericirii tale, tu esti arhitectul actiunilor tale si al destinului tau.

Foto prima pagina: ceas, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri