22 August 2014 publicat în Lifestyle 663 share-uri

Valeriu Popa ne indeamna sa iubim. ARMONIOS. Caci dragostea vindeca. Ura imbolnaveste. Dragostea este o forta fantastica, cu o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Lipsa de comunicare duce la ura, la dezastru. O agresivitate subconstienta fata de barbati / femei se transforma intr-un program de autodistrugere. Daca doi parteneri abuzeaza fizic sau emotional unul de celalalt, nu merita sa ramana impreuna. Femeile din viata unui barbat sunt doar inceputul experientei sale cu ele. Daca il parasesc, situatia trebuie acceptata ca atare si mers mai departe, catre o noua experienta. Cu cat ne concentram mai mult asupra vietii noastre, cu atat imbatranim si ne despartim mai repede de viata.

Gelozia, de regula, provoaca scaderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatisme, diabet, inflamatii articulare. Daca gelozia este grevata de trufie, atunci este de doua ori mai periculoasa.

Atunci cand sotia este geloasa, isi critica in permanenta sotul si e nemultumita de acesta, atunci ea amplifica brusc in propria persoana si in copiii sai posibilitatea aparitiei unor afectiuni. Gelozia si supararea unei femei genereaza tocmai acele afectiuni care ii scurteaza viata, apropiind batranetea. Uneori, la femeie, gelozia, supararile si pretentiile pot fi atat de profunde incat sotul poate muri sau se poate imbolnavi grav. Barbatii gelosi si femeile geloase nici nu banuiesc ca mutileaza in primul rand sufletele copiilor lor si ca omoara copiii care inca nu au aparut pe lume. Ca sa se nasca un copil armonios, barbatul si femeia trebuie sa se iubeasca unul pe celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Caria dentară – ce este și cum se tratează EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Femeia geloasa si suparacioasa isi ataca in plan subtil sotul. In aceasta situatie, sotul fie va fi bolnav in permanenta, fie va deveni alcoolic, fie va divorta. Daca sunteti gelos si va amplificati sentimentele agresive, puteti avea probleme cu animalele – alergii si boli contactate de la ele. De asemenea, veti putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.”

Foto homepage: Energie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri